Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Liberec vykročil za obhajobou jasnou výhrou, extraligu ale vede Kometa

Praha – Úspěšný vstup do sezony si připsal mistr z Liberce, který si z Karlových Varů odváží jasné vítězství 5:1. Na čele tabulky je ale Kometa, která už má stejně jako většina týmů odehrané dva zápasy. Brňané porazili Hradec 3:1 a díky lepšímu skóre jsou na čele tabulky před Třincem a Chomutovem, které rovněž drží stoprocentní bilanci.

Radující se hokejisté Komety Brno
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Karlovy Vary – Liberec 1:5

Obhájci extraligového prvenství, hráči Bílých Tygrů, vstoupili do nové extraligové sezony vítězně. Liberečtí hokejisté si z ledu Karlových Varů vezou tři body po jednoznačném průběhu a výsledku 5:1. Dvěma body se blýskli Jelínek se Šimkem, za Západočechy pouze mírnil prohru Vachovec. Severočeši berou všechny body, naopak karlovarští hokejisté jsou po dvou kolech bez bodu.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340361-liberec-vstoupil-do-obhajoby-vitezne-z-varu-veze-vyhru-5-1)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Karlovy Vary - Liberec

Pardubice – Sparta Praha 2:3

V brance hokejistů z Pardubic nastoupil navrátilec do extraligy Jakub Štěpánek, ale ani on nezabránil prohře Východočechů v zápase proti Spartě. Pražané byli od začátku utkání stále o branku napřed, vítězný gól nakonec vstřelil jiný navrátilec Petr Vrána, a Sparta tak zvítězila 3:2. Sparťané tedy mají z prvních dvou kol čtyři body, naopak Východočechům se nedaří a zatím nemají ani bod. O nápravu se pokusí na ledě Olomouce.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340365-stepanek-body-pardubicim-neprinesl-sparte-vystrelil-vyhru-vrana)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Pardubice - Sparta

Kometa Brno – Hradec Králové 3:1

Dva zápasy, šest bodů, osm nastřílených branek. Oproti loňským nevyvedeným výkonům Kometa do letošní sezony vstoupila výborně. Na domácím ledě přehrála Hradec 3:1. Na první gól svěřenců trenéra Zábranského ještě dokázal odpovědět Knotek, branky Haščáka a Němce ve třetí třetině ale rozhodly o vítězství domácích.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340366-kometa-i-podruhe-vyhrala-v-domaci-premiere-si-poradila-s-hradcem)

Plzeň – Třinec 1:3

Plzeňským hokejistům se nevydařil vstup do extraligové sezony a po postupu do play-off Ligy mistrů prohráli v prvním utkání nového ročníku na domácím ledě s Třincem 1:2. Výsledek zápasu určily zejména individuální příspěvky dvou hráčů v týmu Slezanů. Erik Hrňa zařídil obě branky Ocelářů, brankář Šimon Hrubec dlouho držel čisté konto, než ho překonal Miroslav Indrák pět minut před koncem. Ani snížení však Západočechům nepomohlo. Třinec zažívá skvělý start, po dvou kolech má plný počet bodů při skóre 6:2.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340346-trinec-si-diky-hrubcovi-a-dvougolovemu-hrnovi-odvazi-z-plzne-vitezstvi)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Třinec

Litvínov – Zlín 3:6

Po zaváhání v úvodním derby s Kometou napravil Zlín svou bilanci hned v druhém utkání sezony. Na hřišti předloňského mistra z Litvínova vyhrál vysoko 6:3. Za vítězstvím Berani už od začátku utkání a již v jeho polovině vedli 3:0. Litvínov se sice třemi brankami ve třetí třetině vrátil do zápasu, ale do prázdné brány pečetil Vlach. Ve výborném světle se předvedl Honejsek, který dva góly dal a na jeden přihrál.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340374-berani-prestrileli-litvinov-a-ze-severu-cech-vezou-tri-body)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Zlín

Mladá Boleslav – Olomouc 0:2

Hned sedmatřicet zákroků brankáře Branislava Konráda přineslo Olomouci čisté konto a cennou výhru 2:0 z ledu Mladé Boleslavi. O vítězství hosté rozhodli v rozmezí 44 vteřin v úvodu první třetiny a do konce utkání kontrolovali svou výhru.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340372-skvely-konrad-vychytal-olomouci-nulu-a-vyhru-v-boleslavi)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Olomouc

Vítkovice – Chomutov 2:3

Hokejisté domácích Vítkovic prohospodařili v zápase proti Chomutovu dvoubrankové vedení a místo vítězství nemají ani bod. Piráti dokázali utkání obrátit ve druhé polovině třemi brankami v řadě, tu rozhodující vstřelil Ivan Huml v 57. minutě, a Chomutov tak zvítězil 3:2. Severočeši si tak zopakovali výsledek z prvního kola a se šesti body jsou v popředí tabulky. Vítkovice naopak vytěžily ze dvou domácích duelů jen dva body.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/340363-chomutov-obratil-duel-ve-vitkovicich-tremi-brankami-a-slavi)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Chomutov

Hlavní zprávy

Nejčtenější články