Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Lyžování ČR 2024

Liberec vede extraligu o 16 bodů, Litvínov v nájezdech udolal Pardubice

Praha - Na třetí pokus v této sezoně dokázali hokejisté Liberce bodovat v utkání s Olomoucí a po výhře 4:0 vedou po 36. kole Tipsport extraligu o 16 bodů před druhou Spartou. Ta už v úterý doma zdolala vicemistra Třinec 4:3. Právě Oceláři vypadli z první desítky pro play-off, když se před ně dostaly Vítkovice díky vítězství nad posledními Karlovými Vary 5:2.

Liberecký Petr Vampola
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Bílí Tygři Liberec - HC Olomouc 4:0

Liberec si připsal třináctou výhru z posledních čtrnácti zápasů, ale na první body s Olomoucí v sezoně čekal až do dneška. Rozhodl třemi góly ve druhé třetině. Slovenský brankář Ján Lašák udržel podruhé v tomto ročníku čisté konto. Hanáci prohráli venku počtvrté za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Olomouc

Škoda Plzeň - BK Mladá Boleslav 1:3

Šanci dostat se na druhou pozici před Spartu promarnila Plzeň, která doma podlehla Mladé Boleslavi 1:3. Pro Bruslařský klub, který otočil duel třemi trefami v závěrečném dějství, to bylo teprve druhé vítězství z posledních sedmi zápasů. Dvěma góly se na tříbodovém úspěchu hostů podílel útočník Radan Lenc.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Mladá Boleslav

Hradec Králové - PSG Zlín 3:1

Čtvrté místo si upevnil Hradec Králové, který vyhrál nad Zlínem 3:1. Východočeši na konci první třetiny díky gólům Antonína Honejska a Adama Courchainea během 33 vteřin otočili stav a jejich vítězství ještě potvrdil v závěru při power play Rudolf Červený. Zlín prohrál teprve podruhé z posledních osmi zápasů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Zlín

Vítkovice Steel - Energie Karlovy Vary 5:2

Vítkovice rozhodly proti Karlovým Varům báječnou první částí, ve které si vytvořily čtyřgólový náskok. Branku a dvě asistence zaznamenal Patrik Zdráhal. Vítkovice porazily Západočechy i potřetí v sezoně a vyhrály sedmý z posledních osmi vzájemných soubojů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Karlovy Vary

Verva Litvínov - Dynamo Pardubice 3:2 SN

Předposlední obhájce titulu Litvínov porazil Pardubice 3:2 po samostatných nájezdech a připsal si třetí výhru za sebou. Východočeši se přesto udrželi v tabulce na 12. místě o dva body před soupeřem. Duel rozhodl František Lukeš, dvě branky domácích vstřelil obránce Jiří Gula.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Pardubice
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články