Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Liberec si prožil dva obraty, Litvínov přejel Karlovy Vary. Kometa vymazala Pardubice

Po reprezentační přestávce bylo na programu neúplné 18. kolo, po kterém jde Liberec na průběžné první místo tabulky. Severočechům k tomu pomohl obrat proti Zlínu z 1:3 na 5:3, i když původně vedl 1:0. Vhod mu přišla i porážka Sparty s Mladou Boleslaví 3:5 po hattricku Michala Vondrky. Jednoznačný zápas prožil Litvínov, který deklasoval Karlovy Vary 7:2 a vrátil se do elitní šestky. V ní je i Kometa, která si poradila s Pardubicemi 2:0.

Hokejisté Liberce
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

Liberec – Zlín 5:3

Neuvěřitelný zápas viděli diváci v Liberci. Bílí Tygři dokázali otočit nepříznivý stav v duelu proti Zlínu, který po úvodní brance domácího Hudáčka vedl po dvou třetinách už 3:1. Severočeši na začátku závěrečné části vletěli na soupeře a v průběhu tří minut strhli výhru na svou stranu třemi góly. V závěru přidal pojistku do prázdné branky Redenbach a uzavřel skóre na 5:3. Liberec tak jde průběžně na první místo tabulky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384170-zive-liberec-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec – Zlín

Litvínov – Karlovy Vary 7:2

Gólové soužení Litvínova je, zdá se, u konce. Černožlutí se prosadili po nevydařeném období hned sedmkrát v duelu proti Karlovým Varům i díky čtyřem využitým přesilovkám a po jasném vítězství 7:2 navázali na výhru v Chomutově před reprezentační přestávkou. Předtím vstřelili jen osm branek v pěti duelech. Verva se tak vrátila do elitní šestky.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384171-litvinov-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov – Karlovy Vary

Brno – Pardubice 2:0

Kometa si pojistila po vítězství 2:0 nad Pardubicemi pozici v elitní šestce a rozšířila počet týmů s 31 body na čtyři, když se dorovnala Hradci Králové, Vítkovicím a Litvínovu. Za Brno skórovali Malec se Zaťovičem, brankář Vejmelka má první nulu v sezoně. Východočeši padli podruhé v řadě a zůstávají na pozicích pro play-out.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384172-brno-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Brno – Pardubice

Sparta – Mladá Boleslav 3:5

Mladá Boleslav potvrdila, že se jí daří proti silnějším celkům postaveným vysoko v tabulce. Tentokrát si Středočeši vyšlápli na Spartu, kterou zdolali 5:3 díky hattricku kapitána Michala Vondrky. Připsali si tak druhou výhru za sebou po předchozím skalpu Komety. Sparta po porážce přišla o první místo.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/384173-sparta-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Mladá Boleslav

Hlavní zprávy

Nejčtenější články