Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Liberec prohrál potřetí v řadě, spodek tabulky se vyrovnává. Kometa je zase druhá

Liberec - Famózní série Liberce je pryč, tým naopak upadá do další krize. V zápase proti Spartě padl potřetí v řadě a ztrácí kontakt s čelem extraligy. Na druhé místo se tak vrátilo Brno. V dolní polovině tabulky se rozestupy mezi jednotlivými týmy zmenšují a do pásma na hraně play-out pomalu padá Olomouc a také Mladá Boleslav a Vítkovice. Jedenáctá Plzeň ztrácí na Hanáky pouze bod, na Středočechy dalších pět. Druhou nulu v sezoně si připsal hradecký brankář Rybár.

Liberecký brankář Roman Will chytá střelu v utkání se Spartou. Situaci přihlíží Martin Gernát
zdroj: Letní olympijské hry

Liberec - Sparta Praha 1:3

Severočeši nezvládli taktickou bitvu se Spartou a podlehli Pražanům 1:3. Sparťané nepustili domácí celek prakticky k ničemu, Bílí Tygři se zmohli pouze na 14 střel na branku. Domácí Vantuch sice otevřel skóre, ale Sparta třemi góly v řadě duel otočila, přičemž dvakrát zužitkovala přesilovou hru. Pražané tak stáhli manko na Liberec na rozdíl čtyř bodů, navíc mají zápas k dobru.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Sparta Praha

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345289-liberec-sparta)

Chomutov - Plzeň 2:1 PP

Defenzivní souboj mezi Piráty a plzeňskou Škodou muselo rozhodnout až prodloužení, ve kterém se prosadil Vondrka, a přisoudil tak domácímu Chomutovu vítězství 2:1 v nastaveném čase. Hosté přitom vedli po brance nezastavitelného Kubalíka, ale ve 42. minutě srovnal Šťovíček. Plzeň promarnila příležitost opustit příčky pro play-out a zůstává jedenáctá, Chomutov bodoval počtvrté v řadě a drží se na sedmém místě.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Plzeň

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345290-chomutov-plzen)

Litvínov - Třinec 3:4 PP

Už po pětadvaceti minutách utkání Litvínova s Třincem mělo být jasno. Severočeši po výborném výkonu vedli 3:0 a kráčeli za vítězstvím. Jenže poté předloňský mistr polevil, Oceláři dokázali třemi góly do konce základní hrací doby srovnat a osm vteřin před koncem prodloužení rozhodl o výhře Třince Kamil Kreps.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Třinec

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345291-litvinov-trinec)

Zlín - Vítkovice 4:3 SN

Ševci sice proti Vítkovicím třikrát vedli, Ostravané ale dokázali pokaždé srovnat, a tak došlo utkání za stavu 3:3 až do samostatných nájezdů. V nich přisoudil Zlínu bod navíc Říčka, který vítězným gólem zkompletoval hattrick. Zlín se po malých krůčcích přibližuje pozicím pro play-off, když zvítězil potřetí z posledních čtyř zápasů. Naopak Vítkovice čekají na tříbodovou výhru už čtyři zápasy.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Vítkovice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345292-zlin-vitkovice)

Kometa Brno - Mladá Boleslav 4:1

Druhé vítězství v řadě a návrat na druhou příčku tabulky slaví Kometa. Brňané si tentokrát poradili s Mladou Boleslaví 4:1 a udrželi se v kontaktu s vedoucím Třincem. Rozhodnuto bylo prakticky po dvou třetinách, kdy Moravané vedli už o tři branky. Čtvrtý gól přidal Vincour na začátku poslední části, Pabiška jen výsledek zkorigoval. Mladá Boleslav má na devátém místě jen šestibodový náskok před jedenáctou příčkou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Mladá Boleslav

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345293-brno-boleslav)

Hradec Králové - Karlovy Vary 3:0

Stále se lepšící Karlovy Vary tentokrát potrápily hradecký Mountfield. Východočeši se ale mohli spolehnout na brankáře Rybára, který pochytal všech 18 karlovarských pokusů, a zasloužil se hlavní měrou o výhru 3:0. Vítěznou branku vsítil Knotek, pojistku přidali v závěru Jarůšek a Köhler. Hradec Králové si nadále udržuje odstup v elitní šestce od sedmého Chomutova.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hradec Králové - Karlovy Vary

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345294-hradec-vary)

Olomouc - Pardubice 2:4

První třetina duelu mezi Olomoucí a Pardubicemi určila ráz zápasu týmů ze spodních pater tabulky. Východočeši prostřelili olomouckého brankáře Konráda v rozmezí dvanácti minut hned čtyřikrát a vybudovaný náskok si ve zbytku utkání pohlídali. Snížení Skladaného a Hermana už nic nezměnilo na vítězství Pardubic 4:2, které se tak z pohledu Hanáků nepříjemně přibližují desáté příčce. Rozdíl mezi oběma kluby je pouze šestibodový.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Pardubice

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/345295-olomouc-pardubice)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články