Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Liberec pohořel v Plzni, Třinec nestačil na Zlín. Sparta začala pod Kruppem vítězně

Extraliga má za sebou vstup do nové sezony. Na úvod se dařilo domácím týmům, radovaly se Zlín, Olomouc i Plzeň, která si snadno poradila s Libercem. Naopak na ledě soupeře se činily Litvínov, který zvítězil v Mladé Boleslavi, a také Vítkovice, které vyloupily pardubické Dynamo. První výhru si připsala také Sparta, která pod trenérem Uwem Kruppem přehrála v O2 areně Hradec Králové.

Vojtěch Němec (vlevo) s Milanem Gulašem
zdroj: ČTK autor: Chaloupka Miroslav

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Mladá Boleslav – Litvínov 3:4

Vedli už 4:1, přesto se museli bát o výsledek až do konce. Litvínovští chemici nadějný náskok v druhé polovině utkání uhájili a v Mladé Boleslavi zvítězili 4:3. Vítěznou branku vstřelil Karel Kubát v přesilové hře, navrátilec Jakub Petružálek se na triumfu hostů podílel dvěma asistencemi.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/380985-mlada-boleslav-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav – Litvínov

Plzeň – Liberec 4:0

Hokejisté Plzně v prvním kole hokejové extraligy jednoznačně porazili Liberec 4:0. O své výhře rozhodl vítěz základní části z minulé sezony třemi trefami již v první dvacetiminutovce. Dvěma góly se blýskl Denis Kindl. Domácí gólman Dominik Frodl udržel čisté konto.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/380986-plzen-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň – Liberec

Zlín – Třinec 4:2

Třinec nezvládl po špatném startu v Lize mistrů ani začátek domácí extraligy. Na stadionu neoblíbeného soupeře ve Zlíně neuspěl a na úvod nového ročníku padl 2:4. Domácí ševci šli za vítězstvím hned od začátku a po dvou třetinách vedli už 3:0. Oceláři sice snížili na rozdíl jedné branky, ale Kubiš v závěru rozhodl. Zlínská posila Edgars Kulda vstřelil gól a na vítěznou branku přihrál.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/380987-zlin-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín – Třinec

Olomouc – Karlovy Vary 4:1

Olomoučtí hokejisté v prvním kole hokejové extraligy porazili Karlovy Vary 4:1. Nováček, který se vrátil po roce do nejvyšší soutěže, vstřelil soupeři jedinou branku, za domácí se trefil dvakrát Zbyněk Irgl.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/380988-olomouc-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc – Karlovy Vary

Pardubice – Vítkovice 1:2

Vítkovice zvládly těžký duel v Pardubicích, kde se musely po většinu času bránit enormnímu tlaku domácích. Ostravané sice prohrávali už od první minuty po trefě Rolinka, ale Mahbod s Výtiskem zápas otočili a hlavní měrou se zasloužili o těsnou výhru 2:1. Hostující brankář Patrik Bartošák si připsal 44 úspěšných zákroků.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/380989-pardubice-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice – Vítkovice

Sparta – Hradec Králové 4:0

Hradec Králové byl v O2 areně sice střelecky aktivnější, ale domácí Sparta trestala chyby v obraně soupeře a na startu nové extraligové sezony vyhrála 4:0. O branky Pražanů se postarali Jarůšek, navrátilec Košťálek, další posila Delisle a v samotném závěru Kudrna. Brankář Matěj Machovský vychytal čisté konto za 45 zásahů. Vítěznou premiéru prožil na sparťanské střídačce německý kouč Uwe Krupp.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/380990-sparta-hradec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta – Hradec Králové

Hlavní zprávy

Nejčtenější články