Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Liberec jde do trháku, Holaň si na úvod připsal s Pardubicemi divokou výhru

Bílí Tygři z Liberce využili zaváhání svých pronásledovatelů a na rozdíl od Třince přidali do tabulky další tři body po vítězství nad Plzní. Oceláři ztratili dobře se vyvíjející utkání proti Pardubicím v závěru, a tak si trenér Dynama Miloš Holaň mohl připsat první úspěch. Z vedoucích pozic ztratil také Litvínov, který doma přenechal všechny body lepšící se Olomouci. Zaváhala i Kometa, která padla se Zlínem a přenechala čtvrté místo Hradci Králové. Na poslední místo spadla karlovarská Energie.

Radost libereckých hokejistů
zdroj: ČTK/Petrášek Radek

Pardubice – Třinec 5:4 PP

Dynamo zvládlo ofenzivní duel s Třincem lépe a v prodloužení přiklonil vítězství 5:4 na stranu Pardubic útočník Sýkora. Východočeši v utkání třikrát vedli, ale Oceláři pokaždé srovnali, a dokonce se dostali do vedení, ani to jim však na první vítězství po čtyřech zápasech nestačilo. Trenér Dynama Miloš Holaň oslavil úspěšný návrat do extraligy.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347354-pardubice-trinec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Třinec

Chomutov – Karlovy Vary 3:1

Piráti zareagovali na vysokou porážku v Hradci Králové a v domácím duelu proti Karlovým Varům zvítězili 3:1. Vítězný gól si připsal obránce Valach. Chomutov si pojistil sedmou příčku, naopak Energie nenavázala na úspěšný zápas se Zlínem a z posledních čtyř střetnutí má jen čtyři body. Nadále tak zůstává na barážových pozicích.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347355-chomutov-karlovy-vary)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Karlovy Vary

Litvínov – Olomouc 0:3

Olomouc nevzdává boj o předkolo play-off a po důležité výhře 3:0 v Litvínově prodloužila Mora vítěznou sérii už na tři zápasy. Hanáci vstřelili Vervě v každé třetině po jedné brance a zároveň udrželi domácí "chemiky" na nule. O tu se zasloužil brankář Konrád, který zaznamenal už čtvrté čisté konto.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347356-litvinov-olomouc)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Litvínov - Olomouc

Mladá Boleslav – Hradec Králové 3:5

Hradec Králové je téměř k nezastavení. Mountfield si z Mladé Boleslavi odvezl další tři body za výhru 5:3 a v posledních sedmi utkáních nasbíral 18 bodů. Díky bohatému bodovému zisku se vyšvihl už na čtvrtou příčku tabulky. V utkání se dvakrát trefil Džerinš, tři body zaznamenal Dej.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347357-mlada-boleslav-hradec-kralove)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Mladá Boleslav - Hradec Králové

Kometa Brno – Zlín 2:4

Zlínu neuškodilo ani neproměněné trestné střílení Honejska a z Brna si odvezl výhru po výsledku 4:2. Petr Holík zapsal v utkání tři body za branku a dvě asistence. Ševci se vrátili na desáté místo a aktuálně mají tříbodový náskok před Mladou Boleslaví. Kometa má z pěti utkání jen jedno vítězství a pomalu se propadá tabulkou, nyní klesla na pátou příčku.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347358-kometa-brno-zlin)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Kometa Brno - Zlín

Liberec – Plzeň 3:1

Bílí Tygři zvládli další vyrovnaný zápas a na čele tabulky mají už sedmibodový náskok. Tentokrát přetlačili Plzeň, když o vítězství Liberce rozhodl navrátilec Valský. Pojistku přidal do prázdné branky kapitán Radivojevič. Plzeň si komplikuje situaci na hraně předkola, po sérii výher přišla druhá porážka.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/347359-liberec-plzen)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Plzeň
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články