Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Liberec i Třinec dál tápou. Kometa zdolala Plzeň a Vítkovice obraly Spartu

Veřejností jsou pasováni mezi jedny z favoritů extraligy. Ovšem liberečtí i třinečtí hokejisté nezvládli i druhé utkání v sezoně. Bílí Tygři ještě za dva zápasy neskórovali, tentokrát podlehli Pardubicím 0:2. Oceláři ztratili vedení 0:2 a prohráli doma s houževnatou Olomoucí 2:3. Vítkovice i podruhé zvítězily a obraly o body Spartu pod vedením Uwe Kruppa. Kometa rozhodla proti Plzni v přesilovce minutu a 13 sekund před koncem a vyhrála 3:2.

Vítkovice - Sparta Praha
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-a-rozpis-hokejove-extraligy/)

Liberec – Pardubice 0:2

Liberec neprožívá dobrý start do nové extraligové sezony. Po jednoznačné porážce v Plzni nestačil na domácím ledě ani na Pardubice, kterým podlehl 0:2. O branky Dynama se postarali Daniil Miromanov a Petr Sýkora, čisté konto vychytal Ondřej Kacetl díky 35 úspěšným zákrokům.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381089-kacetl-vychytal-liberec-hubenou-vyhru-pardubic-zajistili-miromanov-se-sykorou)

Třinec – Olomouc 2:3

Špatné výkony z Ligy mistrů si Třinec přenesl i do extraligy. Po porážce ve Zlíně nestačili Oceláři doma ani na Olomouc, ačkoli vedli už 2:0. Hanáci ale duel otočili a zvítězili 3:2 díky vítězné brance Mráze. Slezané čekají na první bod, zato soupeř zažívá perfektní start.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381094-trinci-se-nedari-s-olomouci-prisel-o-dvoubrankovy-naskok-a-prohral)

Karlovy Vary – Mladá Boleslav 4:0

Hned ve druhém zápase si nováček extraligy připsal první výhru. Karlovy Vary si na domácím ledě poradily s Mladou Boleslaví, kterou přehrály jednoznačně 4:0. Ústřední postavou utkání byl Václav Skuhravý, který jeden gól dal, na další přihrál a k tomu dostal 14 trestných minut. Brankář Filip Novotný udržel čisté konto, když zaznamenal 37 zákroků.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381102-karlovy-vary-maji-po-navratu-prvni-vyhru-odnesla-to-mlada-boleslav)

Hradec Králové – Chomutov 3:2

Podobné vzepětí Chomutova jako proti Kometě viděli diváci na ledě Hradce Králové, ale ani tentokrát to k bodům pro Piráty nevedlo. Severočeši nezachytili začátek zápasu, brzy prohrávali 0:2 a poté 1:3. Ačkoli Knot vykřesal v závěru naději na bodový zisk, vyrovnat se hostům už nepodařilo a prohráli 2:3. Vítězný gól Východočechů zaznamenal Tomáš Vincour. 

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381104-hradec-chomutov)

Brno – Plzeň 3:2

Úřadující mistr brněnská Kometa vyhrála i druhé utkání nového ročníku extraligy. Na domácím ledě se zapotila s Plzní, která odstartovala dobře do sezony. Brňané zvítězili 3:2 díky brance minutu a 13 sekund před koncem normální hrací doby. V přesilovce se v brankovišti prosadil důrazem Lukáš Nahodil.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381087-zive-kometa-brno-skoda-plzen-1-1)

Litvínov – Zlín 5:2

Litvínov zahodil nepovedenou loňskou sezonu za hlavu a začátek nového ročníku ho zastihl v dobré pohodě. Po výhře v Mladé Boleslavi přidal druhé vítězství doma proti Zlínu, který přehrál 5:2. V dresu chemiků se postupně prosadili Kubát, Matoušek, Hübl, Mikúš a Tůma. Premiérový bod mezi dospělými slaví talent Jan Myšák, který přihrál na třetí branku.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381105-litvinov-zlin)

Vítkovice – Sparta 3:2

Kdo by tušil, že pouze první třetina bude stačit na určení skóre. Všechny trefy utkání mezi Vítkovicemi a Spartou Praha padly v úvodní dvacetiminutovce. Domácí forvard Jakub Lev se v ní prosadil dvakrát a na jeho druhou branku ze 17. minuty už Pražané nezareagovali. Po domácí výhře s Mountfieldem tak svěřenci německého kouče Uwe Kruppa prohráli 2:3.

SESTŘIH, REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/381106-vitkovice-sparta)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články