Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SLUNETA Ústí nad Labem - BK KVIS Pardubice

Kýhos: Petružálek je hráč, který má hlad po vítězství

Třinec - Trenér třineckých ocelářů Vladimír Kýhos před sezonou získal dvě zvučná jména do svého týmu. Martin Růžička a Jakub Petružálek budou tvořit úderné duo, na které bude trenér slezkého klubu spoléhat. Věří, že platní budou nejen na ledě, ale i v kabině.

Je nám líto, video expirovalo.
Kýhos: Petružálek s Růžičkou jsou rození střelci

"Oba jsou to rození střelci a hlavně Petružálek je hráč, který má vůli po vítězství. Pomůže to celému mančaftu," pochvaluje si posily Kýhos, který je ale rád, že se v Třinci rozhodl pokračovat i Kamil Kreps.

Petružálek se na svoji premiéru v červenobílém dresu velice těší. "Já už jsem nemohl dospat. Po sedmiměsíční pauze se už každý den těším na led," říká nová akvizice, která je ráda, že si zahraje po boku Růžičky. "Známe se, už jsme spolu hráli v Rusku," vysvětluje.

"S tímto týmem by ambice měly být nejvyšší. Musíme se dát dohromady a snad to bude dobrý," věří v úspěch druhá posila Růžička.

V klubu, který v minulé sezoně skončil v předkole play-off, už naopak nejsou Tomáš Kopecký, Vladimír Svačina či Rostislav Klesla. Zeštíhlování týmu bude kvůli nadbytku hráčů dále pokračovat.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články