Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Kometa těsně uhájila čelo tabulky, Třinec a Sparta vypráskaly Vítkovice a Plzeň

Praha - Prakticky jediný gól ve skóre dělí na čele tabulky stále vládnoucí Brno a Třinec. Kometa si na vlastním ledě poradila s Olomoucí a zůstává první, po vysoké výhře 5:0 se jí ale přiblížil Třinec, který porazil Vítkovice. Stejným poměrem smetla i Sparta plzeňské Indiány, což přimělo vedení Západočechů k odvolání trenéra Michala Straky. Výbornou formu potvrdil i Litvínov, který si doma poradil s Pardubicemi a vyhrál pošesté v řadě.

Slavící hokejisté Třince
zdroj: ČTK autor: Petr Sznapka

Plzeň - Sparta Praha 0:5

Zatím dosti nevalná sezona ze strany Plzně se propadla na nové dno. Na svém hřišti utrpěla debakl 0:5 od Sparty, která se tak po nepovedených utkáních v Brně a Litvínově konečně dočkala výhry na hřišti soupeře. K vítězství Spartu nasměrovala první třetina, kdy se Pražané do 13. minuty trefili hned třikrát, v druhé části svou výhru pojistili dalšími dvěma zásahy. Dvakrát se prosadil Čajkovský, tři body si připsal Vrána.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342425-sparta-vymetla-s-plzni-indianum-nadelila-bura)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Sparta

Karlovy Vary - Zlín 7:4

Jsou to tři roky a osm měsíců od chvíle, kdy se Karlovým Varům podařilo vstřelit sedm a více gólů v zápase. Energie si v třináctém kole připsala po sedmi porážkách v řadě první vítězství, když Zlín v přestřelce zdolala 7:4. Velkou měrou se Vary k vítězství přiblížily v první třetině, kdy se trefily třikrát během 83 vteřin. Západočeši ale stále zůstávají na posledním místě, byť už jen o skóre za Plzní.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342426-karlovy-vary-prestrilely-zlin-i-diky-trigolove-smrsti-v-prvni-tretine)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Zlín

Kometa Brno - Olomouc 5:3

Na začátku druhé třetiny vedla Kometa už 4:0, dovést zápas do vítězného konce ale pro ni ještě nebylo tak jednoduché. Olomouc totiž snížila na rozdíl dvou branek, pátý gól Brna v podání Hrušky však výhru do velké míry zpečetil a Brno nakonec zvítězilo 5:3. Díky lepšímu rozdílu ve skóre si tak Kometa uhájila první místo v tabulce, i když Třinec porazil Vítkovice. 

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342427-olomouc-odvratila-debakl-kometa-ale-po-vyhre-zustava-na-cele)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Olomouc

Vítkovice - Třinec 0:5

Ani výborná bilance z posledních domácích derby nenasměrovala Vítkovice do dalšího vítězství proti Třinci. Oceláři potvrdili vynikající start do sezony a na hřišti ostravského rivala vyhráli vysoko 5:0. Skvělým výkonem k triumfu Třinci pomohl Martin Růžička, který se postaral o hattrick. Třinečtí tak zůstávají o pouhý gól ve skóre za lídrem tabulky Kometou Brno.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342433-zive-vitkovice-chteji-pribrzdit-rozjety-trinec-ocelari-ale-vedou-uz-2-0)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Třinec

Mladá Boleslav - Liberec 0:3

Liberec v Mladé Boleslavi znovu potvrdil, proč je pro Bruslařský klub neoblíbeným soupeřem. Už poosmé v řadě totiž Bílí Tygři svého soupeře porazili, tentokrát si poradili na ledě Mladé Boleslavi 3:0, když si góly rozvrhli po jednom do každé třetiny. O výhře Liberce, který si připsal pátou letošní extraligovou výhru, rozhodli Bulíř, Lakatoš a Svačina.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342431-mlada-boleslav-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Liberec

Hradec Králové - Chomutov 3:2

Hradečtí hokejisté, dosavadní neohrožení remízoví králové letošního ročníku extraligy, už pošesté v řadě bodovali. Ale teprve poprvé za posledních osm zápasů se jim podařilo zvítězit v normální hrací době. Na domácím ledě zdolali rozjetý Chomutov 3:2 a pomohly jim k tomu proměněné přesilovky v první desetiminutovce zápasu. I když Chomutov ještě v závěru snížil na rozdíl jediného gólu v rozmezí 15 vteřin, Východočeši své vítězství uhájili.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342429-hradec-kralove-chomutov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Chomutov

Litvínov - Pardubice 2:0

Tak dobrou formu neměli litvínovští hokejisté od té doby, kdy vyhráli svůj zcela nečekaný titul. A výborně jsou na tom Severočeši i v posledních dnech a týdnech - v extralize si připsali už osmé vítězství v posledních devíti zápasech, když si doma s Pardubicemi poradili 2:0. O vítězný gól se postaral v polovině utkání z přesilovky Černý, vítězství zpečetil gólem do šatny Sorvik.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342430-litvinov-pardubice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Pardubice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články