Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Kometa protrhla sérii porážek a udolala Spartu, Litvínov prohrál s Třincem

Praha - I po osmém kole extraligy tabulce vládne Plzeň. Indiáni vyhráli počtvrté v řadě, když porazili Hradec Králové a jsou první o bod před druhým Libercem, který zvítězil nad Chomutovem. Kometa Brno, jež prohrála třikrát v řadě, zvítězila nad Spartou, která naopak prohrála potřetí za sebou. Litvínov v první repríze loňského finále podlehl doma Třinci, Olomouc zase zvítězila popáté v řadě, když si poradila s Pardubicemi.

Petr Kumstát a v pozadí slavící hokejisté Komety Brno
zdroj: ČTK autor: Igor Zehl

Hradec Králové - Plzeň 2:6

Hokejisté Plzně vyhráli v utkání 8. kola extraligy na ledě Hradce Králové vysoko 6:2. Západočeši rozhodli pěti góly ve třetí třetině, připsali si čtvrtý úspěch v řadě a zůstávají na čele tabulky, kde je díky odpolední výhře nad Chomutovem jen krátce vystřídal Liberec. Tři body za gól a dvě nahrávky si v dresu vítězů připsal zkušený útočník Ondřej Kratěna.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/321866-plzen-rozhodla-v-hradci-ve-treti-tretine-a-zustava-extraligovym-lidrem/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Plzeň

Kometa Brno - Sparta Praha 5:3

Kometa nad Spartou čtyřikrát vedla, až napočtvrté ale dokázala vedení udržet a zvítězila 5:3. Vítězný gól domácích vstřelil čtyři minuty před koncem zápasu Zohorna. Sparta tak potřetí v řadě prohrála, Kometa naopak po třech porážkách zabrala a zvítězila.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/321850-kometa-po-trech-porazkach-zabrala-a-udolala-spartu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Kometa Brno - Sparta Praha

Litvínov - Třinec 1:4

První reprízu finále loňského ročníku extraligy zvládli lépe Třinečtí a po dvou porážkách si znovu připsali tři body za vítězství 4:1. Utkání rozhodli Oceláři v přesilových hrách, ve kterých třikrát skórovali. Třikrát u toho byl Irgl, který jeden gól vstřelil a na další dva asistoval.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321863-reprizu-finale-v-litvinove-ovladl-trinec/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Třinec

Olomouc - Pardubice 2:1

Tak dobrou sérii nepamatují olomoučtí hokejoví příznivci dlouho. Mora vyhrála popáté za sebou, když na domácím ledě zdolala Pardubice 2:1. Olomouc vedla už o dvě branky, když se prosadili Eberle a Holec, čtyři minuty před koncem sice skóre korigoval Kolář, ale ani to nezměnilo nic na porážce Východočechů. Ti nejsou poslední jen o skóre.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/321864-forma-olomouce-pokracuje-pata-vyhra-v-rade-se-zrodila-proti-pardubicim/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Pardubice

Liberec - Chomutov 3:2 PP

Liberec porazil na svém ledě Chomutov 3:2 v prodloužení a i nadále zůstává doma neporažen. Naopak Chomutov po prohře s Olomoucí a Karlovými Vary zaznamenal třetí porážku v řadě. Hosté měli zápas výborně rozehraný, díky dvěma zásahům Tomáše Pospíšila vedli již 2:0, domácí ale zásluhou tří přesilovkových branek vývoj zápasu otočili. Vítěznou trefu zaznamenal Petr Jelínek, třemi se pod obrat podepsal Petr Vampola.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/321854-liberec-otocil-s-chomutovem-a-uhajil-domaci-neporazitelnost/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Chomutov

Karlovy Vary - Zlín 1:2

Zlínští hokejisté se kvůli dvěma odloženým zápasům propadli až na dno extraligy, po výhře v Karlových Varech se ale z posledního místa odpoutali. Tři body si připsali za vítězství 2:1. Dosud poslední Berani přeskočili výhrou svého soka v tabulce. Energie potřetí za poslední svá čtyři vystoupení nebodovala. Rozhodl útočník Martin Cibák.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/321855-zlin-udolal-vary-a-vyzmital-se-ze-dna-tabulky/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Zlín

Vítkovice - Mladá Boleslav 0:1

Hokejisté Vítkovic podlehli Mladé Boleslavi 0:1, když jim třetí prohru v řadě připravil David Výborný jediným gólem utkání ze 44. minuty. David Rittich si podruhé v ročníku připsal vychytanou nulu. Středočechům se na ostravském ledě povedlo zvítězit teprve podruhé z posledních devíti pokusů.

REPORTÁŽ A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/324738-boleslavi-stacil-na-vitezstvi-ve-vitkovicich-jediny-gol/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Vítkovice - Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články