Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MČR v půlmaratonu

Kohout: Nejsme ještě úplně v klidu, ale chceme koukat směrem k play-off

Karlovy Vary vyhrály třetí domácí utkání za sebou a vzdálily se poslednímu Kladnu na rozdíl devíti bodů. Útočník Martin Kohout, jenž se na vítězství nad mistrovským Třincem 4:1 podílel gólem, ale podotkl, že Západočeši v tabulce sledují i pozice před sebou. Aktuálně jsou Karlovy Vary jedenácté.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary – Třinec

"Neřekl bych, že jsme s ohledem na odstup Kladna úplně v klidu, pořád je do konce spousta zápasů. Je to určitě příjemnější, než kdyby byli hned za námi, ale musíme se soustředit sami na sebe a koukat nahoru, a ne dolů. Pořád koukáme směrem k play-off," řekl Kohout.

Energie dokázala doma za tři body porazit Třinec poprvé od prosince 2015 a využila toho, že Oceláři jsou nyní v krizi a prohráli popáté v řadě.

"My jsme se nesoustředili tolik na ně jako spíš na sebe. Chtěli jsme na ně vlétnout, a to se nám podařilo, škoda že se nám nepodařilo dát gól už v první třetině. Důležité tři body, pro nás jen dobře," uvedl osmadvacetiletý útočník.

Za klíčové faktory utkání označil přesilové hry. Karlovy Vary potrestaly dva fauly soupeře. "Konečně jsme také využili přesilovou hru. Hodně důležité také bylo, že jsme poté, co Třinec snížil na rozdíl jediného gólu, opět odskočili," řekl Kohout.

Západočechům se v úvodu sezony doma nedařilo, teď ale před svými fanoušky body sbírají. "V čem to je, nebo čím to je, to těžko říct. Myslím si, že hrajeme pořád stejně, ale máme možná trochu větší nasazení a trochu si to sedlo. Je to jenom dobře, kdybychom doma nevyhrávali, body venku se získávají těžko. Jsem jenom rád a doufám, že v tom budeme pokračovat," přál si Kohout.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články