Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Každý konec bolí, nechali jsme tam všechno, řekl Furch po vyřazení Komety

Předvedl zase dobrý výkon, ale střela v prodloužení, na kterou nestačil ukončila Kometě sezonu. Brankář Dominik Furch patřil zejména ve čtvrtfinále hokejového play-off s Vítkovicemi k velkým oporám Brna, ale vyřazení nezabránil. Kometa prohrála šestý duel v prodloužení 3:4, sérii ztratila v poměru 2:4 na zápasy a sezona pro ni skončila.

Zklamaný Dominik Furch a Petr Holík
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

Po zápase se Furch se spoluhráči dočkali děkovačky zaplněné haly. Smutek to ale z týmu Patrika Martince nevyhnalo.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 6. čtvrtfinále Brno – Vítkovice

"Bolí každý konec, pokud se neskončí titulem. Letos se nám to nepovedlo. Musím poděkovat fanouškům, jak nás hnali. Sezona byla jako na houpačce, měli jsme herně dobrý závěr, ale vypadli jsme, takže o úspěchu se hovořit nedá. Odehráli jsme to se ctí, nechali jsme tam všechno," řekl Furch.

Šestý duel rozhodla až přesilovková trefa bývalého brněnského hráče Petera Muellera. "Jeho střela nebyla moc vidět, hráči přede mnou odvádí skvělou práci a cloní, jak to jde. Dnes jsme měli výbornou druhou třetinu, ale zase jsme v ní dostali gól v závěru, což nám tento úsek hry pokazilo," litoval Furch.

První gól Vítkovic do jeho sítě byl potvrzen až po trenérské výzvě soupeře. Sudí neuznali atak Robertse Bukartse na Furcha jako nedovolený a gól platil. "Já jsem byl přesvědčen, že ke kontaktu nedošlo, moc šancí jsem tomu nedával," konstatoval Furch.

Brno tak má po sezoně, ale Furch si myslí, že v té příští se vrátí lepší. "Kometa je vždycky ambiciózní klub. Nevím sice, jaký pohyb v kádru nastane, ale já bych tady chtěl bojovat o ty nejvyšší příčky," řekl.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články