Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Jágr může na led. Má vyřízenou transferkartu

Kladno - Start Jaromíra Jágra v dnešní předehrávce 10. kola extraligy v dresu Kladna proti Slavii v pražské O2 areně je definitivně jistý. Potvrzená transferkarta čtyřicetiletého hvězdného majitele kladenského klubu z Dallasu je už na Českém svazu ledního hokeje a vedení Rytířů už řeší jen drobné administrativní úkony.

Stejné je to i v případech dalších akvizic Kladna Jiřího Tlustého z Caroliny a obránce Marka Židlického z New Jersey i posily Slavie pro výluku v NHL Vladimíra Sobotky ze St. Louis.

Během nejbližších hodin by mělo dorazit také potvrzení hráčů působících v Kanadě - kladenské posily Tomáše Plekance z Montrealu a slávistického útočníka Romana Červenky z Calgary. Ani jejich startům před zaplněnou O2 arenou, kam středočeský klub atraktivní duel přesunul, by nemělo nic bránit.

"Momentálně máme potvrzené transferkarty Jágra, Tlustého, Židlického ze strany Kladna a Sobotky ze Slavie. Během brzkých hodin má přijít z kanadské asociace také potvrzení Plekance a Červenky. Všech šest hráčů by mělo v dnešním zápase nastoupit," řekl sportovní manažer Českého svazu ledního hokeje Martin Loukota, který má na starosti mezinárodní přestupy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články