Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Huml si nebral po debaklu v Brně servítky, ale zároveň zdůraznil: Smlouvy neporušíme

Jen jednu jedinou třetinu drželi chomutovští hokejisté na ledě mistrovské Komety naději na dobrý výsledek, pak se jejich hra sesypala a na dlouhou cestu domů vyráželi Piráti s debaklem 1:7. Hodně kriticky se k tomu stavěl i zkušený útočník Ivan Huml, ale žádné větší souvislosti s klubovými problémy ohledně neuhrazených výplat a dluhů nehledal.

Ivan Huml v dresu Chomutova
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

"Když dokážeme odehrát jednu třetinu skvěle a pak přijde takový kolaps, tak se těžko můžeme vymlouvat na nějakou situaci v klubu," řekl Huml.

"V Olomouci před dvěma dny jsme hráli také čtyřicet minut kvalitně, tady dvacet a pak přijde tohle. Nechci se na nic vymlouvat, to je ostuda, katastrofa, co jsme za čtyřicet minut předvedli," nebral si servítky. "Zápas jsme odehráli strašně a máme se nad čím zamýšlet. Měl jsem pocit, že v závěru hraje Kometa na padesát procent, a nepůjčuje nám puk," dodal sedmatřicetiletý veterán.

Řešení ekonomických problémů prý má přijít během pár dní, do konce ledna. "Byli bychom rádi, ale my hráči to až tolik neovlivníme. My doufáme, že se situace nějak uklidní, stabilizuje. To je naše přání. Ale jestli k tomu dojde, není v našich rukách," podotkl Huml.

Podle některých spekulací by hráči Chomutova mohli sáhnout k razantním krokům, například v podobě stávky, či dokonce výpovědí smluv. Tyhle varianty ovšem Huml kategoricky odmítá: "Určitě ne, vím, že se to psalo, ale něco takového od nás nikdo čekat nebude," tvrdí přesvědčivě.

"Naše smlouvy porušovat nebudeme. Věřím, že zvítězí zdravý rozum. Myslím, že to bylo znát i v našem přístupu k první třetině. Přijeli jsme sem zkusit bodovat, ale kádr je hodně zúžený. Vše se nakumulovalo, podívejte se na naši soupisku, je v ní půlka hráčů z první ligy a z juniorky. Teď budeme vyhlížet reprezentační přestávku, v níž se musíme dát do kupy," dodal Huml.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články