Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Hudáček na cestě z Liberce? Nejlepší střelec Tygrů chce do KHL nebo Švýcarska

Nejlepší střelec Liberce na odchodu? Je to pravděpodobné. Slovenský útočník Libor Hudáček se totiž s Bílými Tygry zatím nedomluvil na podmínkách nové smlouvy a v příští sezoně by rád působil v KHL nebo ve Švýcarsku.

Libor Hudáček
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

"Jednali jsme o nové smlouvě, ale nedopadlo to podle mých představ. Je to tedy asi uzavřené," řekl Hudáček. Z Liberce, jehož dres oblékal v posledních dvou extraligových ročnících, se slovenský reprezentant už odstěhoval.

Devětadvacetiletý útočník přišel do Liberce před dvěma lety ze Švédska. Za Severočechy odehrál 119 zápasů, ve kterých nastřílel 51 branek a přidal 55 asistencí.

V aktuální sezoně pomohl Hudáček Tygrům 31 góly a 60 body k prvenství v základní části extraligy. Překonal tak extraligový rekord mezi cizinci. V Liberci byl produktivnější pouze jeho spoluhráč z elitní formace Michal Birner, který nasbíral o bod více.

Sport
zdroj: ČT4

"Sezona mi opravdu vyšla a chtěl bych to využít. Posunout se po hokejové i platové stránce. Láká mě KHL i Švýcarsko," řekl Hudáček, jenž už KHL hrál v dresu Slovanu Bratislava před tříletým angažmá ve Švédsku.

"Před sezonou jsem si dal za cíl zisk 60 bodů a to se mi podařilo. Hlavní ale je, že jsme splnili i týmový cíl a získali Prezidentský pohár. Jen škoda, že sezona nepokračovala, protože jsme měli ještě jeden cíl. Prvořadé je ale zdraví," dodal Hudáček.

Zdroj
ČTK, hokej.sk

Hlavní zprávy

Nejčtenější články