Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Hruška měl vykloubené rameno a čeká ho vyšetření. Ve druhém semifinále ho nahradí Kratochvíl

Kometa se musí vypořádat s velkou ztrátou, Brňanům vypadl ze sestavy druhý centr. Jan Hruška, který se v prvním semifinále proti Liberci zranil hned v úvodu, si vykloubil rameno po zákroku Michala Birnera a po návratu na jižní Moravu ho čeká vyšetření magnetickou rezonancí. V kádru na druhý duel proti Bílým Tygrům ho zastoupí Petr Kratochvíl.

Je nám líto, video expirovalo.
Zranění Hrušky po zákroku Birnera v 1. semifinále play-off Liberec – Brno

Hruška, jenž v play-off zatím nasbíral šest bodů za gól a pět asistencí, se zranil v úvodu středečního duelu v Liberci po souboji s Michalem Birnerem uprostřed hřiště. S vykloubeným ramenem a bolestivou grimasou odjel do kabiny a do zápasu, který Kometa prohrála 3:4 po prodloužení, už nezasáhl.

Dnes Hruška nenastoupí a podle zpráv z brněnského tábora v pátek po návratu podstoupí magnetickou rezonanci. Až její výsledky určí další Hruškův osud v závěru sezony.

Už před odjezdem na sever Čech hlavní kouč Libor Zábranský řekl, že s týmem jedou i dva tři hráči navíc pro případ zranění. Brňané tak nemuseli narychlo nikoho povolávat, do hry by měl dnes naskočit jednadvacetiletý odchovanec Petr Kratochvíl, který sezonu odehrál ve druhé lize a na střídavý start nastoupil za Kometu v pěti duelech.

Důležitosti Jana Hrušky a jeho formě v play-off se věnoval mimo jiné Hokej fokus podcast:

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články