Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hruška: Do problémů jsme se dostali sami, sami se z nich musíme dostat

Brno - Současné trápení hokejistů Komety Brno vyvrcholilo vysokou domácí prohrou s Litvínovem (1:6), po níž rezignoval kouč Alois Hadamczik. Jeho svěřencům se stejně jako v předcházejících zápasech vůbec nic nedařilo. A k tomu inkasovali hodně laciné branky.

Jan Hruška v diskusi s Aloisem Hadamczikem
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

"Jsme v krizi. Ani jeden gól soupeře nedával logiku. U první branky sjel obránce mezi kruhy. Vystřelil a padl z toho gól. To se nemůže stávat. Druhý gól, který jsme dostali, byl po takovém plácanci do puku, který doplachtil do horního růžku branky," smutnil po zápase kapitán Komety Jan Hruška, který se však zároveň nechtěl na nic vymlouvat.

"Jsme v situaci, že bychom dostali gól snad i ze střídačky. Pak máme šanci, nedáme to ani do odkryté branky. Když by se dařilo, tak to pověsíme pod břevno," hořce se pousmál neproduktivnější hráč Komety, který měl v osmé minutě ideální šanci vyrovnat na 1:1. Sólový útok ale neproměnil. "Dostal jsem se blízko k brankáři. Snažil jsem se střelu zvednout. Brankář Petrásek správně zareagoval. Já jsem to nezvedl podle představ. Kdyby to bylo 1:1, zápas by zřejmě vypadal jinak," konstatoval Hruška.

Po zápase kouč Hadamczik hráčům v šatně oznámil svou rezignaci. "Je to pro nás ještě hodně čerstvé. Nevím, jak se k tomu vyjádřit," uvedl Hruška, který vnímá současnou krizi stejně jako fanoušci Komety.

"Jsme z toho špatní. Nedivím se, že se fanouškům naše hra nelíbí, mně se taky nelíbí. Do problémů jsme se dostali sami a sami se z nich musíme dostat. Pokud trenér přišel s tím, že nám dá svým odchodem impuls, tak musíme doufat, že se to vážně stane. A že nám jeho odchod pomůže," dodal Hruška, na kterého čeká v přestávce start v reprezentačním týmu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články