Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
WA Race Walking Tour Gold - Poděbrady

Hradecké hokejisty skolila chřipka, v Třinci hrát nebudou

Praha - Zápas 35. kola hokejové extraligy mezi Třincem a Hradcem Králové se v úterý hrát nebude. Důvodem odložení duelu je chřipkové onemocnění v kádru Východočechů. Utkání bylo přeloženo na pondělí 12. ledna se začátkem v 17:00. "Mimo hru je více než deset hráčů. Přesný seznam připravujeme pro svaz, který musí odložení posvětit. S Třincem jsme se už domluvili," řekl generální manažer Mountfieldu Aleš Kmoníček.

Hradečtí hokejisté měli zdravotní problémy již před nedělním zápasem proti Mladé Boleslavi, který nakonec vyhráli 9:2. "V zápase i po něm se to zhoršilo. Dalších pět hráčů odcházelo se zvýšenou teplotou," uvedl Kmoníček, který věří, že se zdravotní stav hráčů bude rychle zlepšovat.

Dnes mají hráči volno. "Musíme vydezinfikovat kabinu. Věříme, že do pátku se vše zlepší. Chceme hrát. Pro nás to není nic příjemného, teď se nám relativně daří. Jezdit do Třince s devíti hráči by byl ale hazard a znevážení jména extraligy," řekl Kmoníček. Hradec poslední tři zápasy vyhrál a v tabulce je pátý.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články