Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hradec zvítězil v Třinci, Vítkovice vyhrály i přes technické problémy v Pardubicích. Litvínov je ve formě

Osmnácté kolo extraligy přálo hostům. Na kluzištích soupeřů zvítězily Vítkovice, Hradec Králové i Litvínov, který bodoval pošesté v řadě a potvrdil vzrůstající formu. Doma tak vyhrály jen Mladá Boleslav, která si poradila s Libercem, a Chomutov, který přetlačil Brno až v prodloužení. V předehrávce uspěla také Plzeň na Spartě. Zlín hraje s Jihlavou až 31. října.

Hokejisté Litvínova
zdroj: ČTK autor: Vostárek Josef

TABULKA EXTRALIGY (//sport/tabulky/133142-tabulka-hokejove-extraligy/)

Pardubice - Vítkovice 3:4

Utkání mezi Pardubicemi a Vítkovicemi bylo na východě Čech dvakrát přerušeno kvůli výpadku elektřiny. S technickými problémy se nakonec lépe vypořádali Ostravané, kteří přestříleli Dynamo 4:3. Východočeši dvakrát dotahovali, ale na branku Romana z 34. minuty už nedokázali odpovědět. Vítkovický centr přidal ještě dvě asistence a nakonec si připsal tři body.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363301-pardubice-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Vítkovice

Třinec - Hradec Králové 0:3

Po dvou porážkách Hradec Králové znovu zabral, tentokrát na horké třinecké půdě 3:0 a přiblížil se Ocelářům v tabulce na rozdíl dvou bodů. O výhře Východočechů rozhodl útočník Jarůšek, druhou branku přidal Koukal a skóre uzavřel Červený. Brankář Patrik Rybár pochytal všech 23 střeleckých pokusů Ocelářů a z jedenácti zápasů má už čtyři čistá konta. Třinec tak prohrál s Hradcem také podruhé v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363302-trinec-hradec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Hradec Králové

Olomouc - Litvínov 1:3

"Chemici" potvrdili na Hané výtečnou formu a z Olomouce si odvezli vítězství 3:1. Litvínov bodoval pošesté v řadě, tentokrát díky rychlému startu do utkání. Už ve třetí minutě se v rozmezí 26 vteřin prosadili obránci Sörvik s Gulou a v 11. minutě přidal třetí branku Jurčík. Litvínov zvítězil v sezoně poprvé venku za plný počet bodů.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363303-olomouc-litvinov)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Litvínov

Mladá Boleslav - Liberec 3:1

Těsný zápas mezi Mladou Boleslaví a Libercem rozhodla Knotkova formace. Třetí řada Bruslařů se postarala o dvě branky a největší měrou se podílela na vítězství boleslavských hokejistů 3:1. Poté, co na Klepišův gól odpověděl liberecký Jašek, se totiž postupně prosadili Pacovský a Lenc. Boleslav zvítězila po dvou prohrách.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363304-mlada-boleslav-liberec)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Liberec

Chomutov - Brno 3:2 PP

Piráti z Chomutova doma přetlačili brněnskou Kometu 3:2 v prodloužení, když vítěznou trefu zařídil Sklenář. Hostům nepomohla k vítězství ani trefa navrátilce Nečase, který si vynutil nastavení. Kometa prohrála podruhé v řadě a je třetí, Chomutov je se ztrátou sedmi bodů pátý.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/363300-zive-chomutov-brno)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Brno

Sparta - Plzeň 0:2

Odveta za porážku v Plzni hokejistům Sparty nevyšla, v předehrávce 18. kola podlehli Indiánům 0:2. Vše podstatné se událo už v první třetině, hosty dostal v 10. minutě do vedení Schleiss a druhý gól si dali sparťané sami, když Forman v nepřehledné situaci před brankou zasunul kotouč mezi betony brankáře Aittokallia.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/363072-sparta-proti-plzni-znovu-neuspela-rozhodl-smolny-vlastni-gol/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Plzeň
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články