Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Hrabík: Je to sice krádež a vítězství na poslední chvíli, ale počítá se

Útočník Kryštof Hrabík se povedenou tečí 60 sekund před koncem zápasu zasloužil o výhru Sparty na ledě Mladé Boleslavi 2:1. Připustil, že dvě třetiny nebyl výkon Pražanů optimální. "Něco jsme si řekli v kabině a do třetí vstoupili jinak, lépe. Je to sice krádež a vítězství na poslední chvíli, ale počítá se," řekl Hrabík.

Kryštof Hrabík ze Sparty se raduje z gólu
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Pětadvacetiletý útočník zažívá vydařený start do sezony. Na kontě má čtyři góly a tři asistence a je nejproduktivnějším hráčem Sparty.

"Cítím se dobře. Snažím se každý den tvrdě makat a nekoukám, kolik mám bodů. Chci vyhrávat za Spartu každý zápas. Velký podíl mají hráči kolem mě, protože hrají dobře. Já se jenom snažím dělat dobře svou práci. Když to bude pomáhat celému týmu vyhrávat zápasy, budeme šťastní všichni," uvedl.

Hrabík se nebojí chodit před branku a i tentokrát se mu to vyplatilo. V závěru tečoval střelu kapitána Miroslava Formana.

"Tušil jsem, že bude střílet, tak jsem tam jenom položil hokejku, abych nějakým způsobem měnil trajektorii puku, protože jejich gólman chytal výborně. Celá akce byla povedená. Ve středním pásmu se nám podařilo dobře zachytit založení Boleslavi a rychle jsme je přečíslili," pochvaloval si.

Sparta vyhrála čtvrtý z posledních pěti zápasů a teď se těší na kratší volno. V extralize se představí příští týden v pátek, předtím ji ještě ve středu čeká zápas Ligy mistrů proti Bremerhavenu.

"Volno asi přijde vhod, protože toho bylo posledních pár týdnů dost. Ale je to individuální. Někomu to bodne, někdo to nemá rád. Každý se přizpůsobí podle svého, v neděli máme volno a v pondělí se připravujeme na středeční Ligu mistrů. Chceme zápas s Bremerhavenem zvládnout a odčinit předešlé dva nepovedené zápasy v Lize mistrů," dodal Hrabík.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články