Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Hořava se po vypadnutí ve čtvrtfinále rozhodl v Boleslavi skončit. Tým povedou Rulík a Patera

Mladou Boleslav v příští extraligové sezoně už nepovede Miloslav Hořava. Zkušený trenér se rozhodl ve středočeském klubu skončit. Tým v příštím ročníku převezmou jeho dosavadní asistenti Radim Rulík a Pavel Patera.

Miloslav Hořava (v zadní řadě uprostřed) sleduje hokejisty Mladé Boleslavi
zdroj: ČTK/ autor: Glück Dalibor

"Ačkoliv ze strany klubu byl zájem, aby trenérská trojice působila ve stejném složení, osobní rozhodnutí Miloslava Hořavy nutí Bruslaře pozměnit plány. Trenéry A týmu proto v příští sezoně budou Radim Rulík a Pavel Patera, kteří si tento post zasloužili svým přístupem a odvedenou prací v uplynulém ročníku," uvedli zástupci klubu.

Sedmapadesátiletý Hořava přišel na střídačku Mladé Boleslavi společně s Rulíkem a Paterou loni v říjnu, kdy nahradili trenérský štáb v čele s Vladimírem Kýhosem.

Ambiciózní klub pod jejich vedením postoupil do play-off, v předkole vyřadil Zlín a ve čtvrtfinále nestačil na vítěze základní části Liberec. "Hráči nyní absolvují osobní pohovory a hodnocení sezony. Poté je čeká několikatýdenní dovolená. Na letní přípravu se A tým sejde na začátku května," dodal klub.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 5. čtvrtfinále play-off Liberec – Mladá Boleslav
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články