Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Honejsek se vrací do extraligy, posílí Kometu Brno

Brno - Hokejový útočník Antonín Honejsek se po předčasném konci angažmá ve finském klubu Blues Espoo vrací do extraligy. Třiadvacetiletý hráč ale nezamíří do Zlína, kterému v minulé sezoně pomohl k zisku mistrovského titulu, ale posílí Kometu Brno. Člen širšího reprezentačního kádru tak bude hájit barvy poraženého finalisty play-off.

Honejsek ve Finsku odehrál i s ohledem na zdravotní problémy jen dvě utkání, v nichž jednou skóroval. Na začátku října se pak domluvil s Espoo na předčasném ukončení spolupráce. A přestože měl o jeho služby zájem i Zlín, zamířil do Komety a vedení klubu dořešuje administrativně jeho příchod.

"Po odchodu z Finska nebyl zhruba deset dnů na ledě. Ještě potřebuje potrénovat, takže v pátek proti Zlínu zřejmě ještě nenastoupí. Nevylučuji, že by se už mohl objevit v sestavě v úterní dohrávce proti Zlínu v Brně," řekl kouč Komety Vladimír Kýhos. Příchod Honejska uvítal. "Dokáže se prosadit v koncovce, slibujeme si od něj zlepšení střelecké produktivity," dodal Kýhos.

Je nám líto, video expirovalo.
Honejsek po návratu z Finska posílí Kometu
Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články