Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Hokejisty Olomouce bude nadále trénovat Venera

Olomouc - Hokejisty extraligové Olomouce bude i nadále trénovat Zdeněk Venera, který klub letos dovedl do čtvrtfinále play-off. Osmapadesátiletý kouč podepsal s Hanáky novou roční smlouvu.

Venera přišel do Olomouce před rokem, a přestože byl moravský klub před sezonou považován za adepta na boje o udržení v nejvyšší soutěži, bezpečně s ním postoupil do play-off. V základní části Olomouc obsadila páté místo a ve čtvrtfinále se utkala s Plzní, které podlehla 1:4 na zápasy.

"Myslím si, že můžeme být celkově spokojeni a hodnotit sezonu jako úspěšnou. Je to ale spíš otázka na vedení. Po loňské baráži jsme měli jako hlavní cíl neopakovat obavu o extraligovou příslušnost až do samého závěru, což se nám podařilo," řekl Venera po skončení čtvrtfinálové série.

"Samozřejmě jsme chtěli jít dál, když se na to ale podíváme střízlivým pohledem, tak už to bohužel na postup do první čtyřky nebylo," prohlásil Venera. Pochvaloval si, že tým se v horní polovině tabulky držel od začátku sezony. "To pro nás bylo hodně důležité a dodalo nám to klid," uvedl bývalý trenér Zlína, Karlových Varů, Pardubic a Brna.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články