Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Hokejisté Brna i podruhé v ET porazili Plzeň

Brno - Hokejisté Brna porazili i podruhé za sebou v European Trophy Plzeň. Po pátečním vítězství na západě Čech 2:1 tentokrát Kometa doma vyhrála po přestřelce 7:5. Brno se posunulo v Severní divizi na šesté místo, Indiáni zůstali poslední.

Kometa v úvodním dějství bohatém na branky třikrát vedla a Indiáni dokázali vždy vyrovnat. Po 44 vteřinách otevřel skóre Kováčik, na což odpověděl Gulaš. Po Čermákově trefě upravil na 2:2 Pletka a po Valachově gólu skóroval za Plzeň Havlíček.

V polovině utkání získal hostům v přesilovce poprvé vedení Kratěna, ale Kometa díky Krejčíříkovi a Jakubu Svobodovi stav otočila. Na 5:5 vyrovnal v 51. minutě Vlasák, ale 124 vteřin před koncem rozhodl Tomáš Svoboda a 45 sekund před závěrečnou sirénou pojistil výhru Čermák. Kometu ještě před vstupem do extraligy čeká ve čtvrtek přípravný zápas se Zvolenem a Plzeň ve stejný den sehraje zápas s Českými Budějovicemi.

Chomutov remizoval s Litvínovem, Zlín prohrál s Trenčínem

Extraligový nováček Chomutov v generálce na vstup do soutěže remizoval v přípravě s Litvínovem 3:3. Piráty dostal do vedení už po 22 vteřinách Kraft a ve 13. minutě zvýšil Jíra. Verva ale díky Balážovi, Frolíkovi a Viktoru Hüblovi otočila na 3:2. Nerozhodný výsledek zařídil ve 45. minutě Lušňák. Litvínov se ještě v posledním testu představí ve čtvrtek na ledě prvoligového Ústí nad Labem.

Zlín hostil v Brumově-Bylnici Trenčín a prohrál 1:2. Na konci úvodního dějství otevřela skóre Dukla díky Filovi, ve 29. minutě sice vyrovnal Balaštík, ale za sedm minut rozhodl český obránce Bombic. Ve čtvrtek Zlín v generálce na extraligu přivítá Skalici.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články