Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Lyžování ČR 2024

Filippi: Konečně jsem byl týmu prospěšný. Takový zápas ale musíme dohrát aspoň do prodloužení

Kapitán Liberce Tomáš Filippi si připsal v Třinci první dvě branky v sezoně, Bílým Tygrům to ale k úspěchu nepomohlo. I když dokázali smazat tříbrankové manko, nakonec prohráli 3:6. Nejproduktivnější hráč základní části minulé sezony přiznal, že je rád, že se konečně prosadil, mrzelo ho ale, že Liberec venku nenavázal na výhry z Brna a Hradce Králové.

Tomáš Filippi v utkání s Třincem
zdroj: ČTK autor: Vladimír Pryček

"Konečně první zápas, kdy jsem byl týmu nějak prospěšný," řekl Filippi. Celkově ale hodnotil libereckou hru kriticky, zejména v první části zápasu.

"Dělali jsme špatná rozhodnutí. Jako tým jsme, až na pár jednotlivců, nehráli dobře. Ale Dan Král nám dával pořád šanci vyhrát zápas," ocenil dvaatřicetiletý útočník výkon brankáře.

Třinec vedl ve 36. minutě již 3:0, Filippi poté prvním gólem v sezoně snížil a zadělal na drama. "Pár věcí jsme změnili a konečně jsme se do zápasu všichni dostali. Vyrovnali jsme na 3:3, ale je to škoda. Takové zmrtvýchvstání, obzvláště tady v Třinci, musíme minimálně do prodloužení dohrát," podotkl Filippi.

Závěr patřil opět Ocelářům, necelé čtyři minuty před koncem rozsekl nerozhodný stav dělovkou Tomáš Kundrátek. Další dvě branky poté dali domácí při power-play soupeře.

"Bylo to k ničemu. Mrzí to hodně. Z 0:3 na 3:3, na ledě úřadujícího šampiona, bychom si měli více vážit a dohrát to," řekl liberecký kapitán.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články