Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Erat pokračuje v Kometě, dohodl se na nové smlouvě

Brno - Martin Erat se rozhodl pokračovat v kariéře. O víkendu se pětatřicetiletý zkušený útočník sešel s majitelem klubu Liborem Zábranským, s nímž se domluvil na nové roční smlouvě. "Chtěl jsem si trochu odpočinout, nechtěl jsem dělat unáhlené rozhodnutí," uvedl Erat.

Erat požádal po sezoně Zábranského o čas na rozmyšlenou. Rozhodnutí nakonec padlo o víkendu. "Mám velkou radost z toho, že jsme si s Martinem plácli a domluvili na další spolupráci. Je to velká osobnost a zkušený hráč, který nám hrozně moc pomůže. Nejen svým přístupem na ledě, ale i v kabině a ve výchově našich mladých hráčů," uvedl Zábranský, který tým dovedl v uplynulé sezoně k titulu.

"Potřeboval jsem si nechat vše projít hlavou a probrat to s rodinou. Ta je pro mě nejdůležitější. Rozhodovali jsme se, zda chceme být dál v Česku, nebo budeme bydlet jinde. Tyto faktory nakonec rozhodly, že i další sezonu strávím v Kometě," řekl Erat.

Útočník s bohatými zkušenostmi z NHL a reprezentace přišel do Komety před rokem z Omsku a byl jednou z klíčových postav týmu. V Brně odehrál v základní části 39 utkání s bilancí 13 branek a 23 asistencí, čtyři góly a stejný počet asistencí přidal ve 13 duelech play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Erat prodloužil smlouvu s Brnem, chce získat další titul
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články