Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Dočekal se po krátkém působení ve Spartě vrací do Brna. Vůbec jsem neváhal, hlásí

Po ani ne půl roce se vrací tam, kde to dobře zná. Angažmá hokejového útočníka Martina Dočekala ve Spartě netrvalo dlouho a opět posílí Kometu Brno. Ve dvanácti utkáních za pražský klub si připsal gól a tři asistence.

Martin Dočekal
zdroj: ČTK autor: Václav Šálek

"Brno nás požádalo o ukončení hostování, stál o to i samotný hráč, který se u nás v poslední době nevešel do sestavy. Jeho rozhodnutí respektujeme, přestože smlouva počítala s návratem do Brna po sezoně," říká sportovní ředitel Petr Ton.

"Začalo to tím, že jsem v několika zápasech nedostal důvěru a začal jsem to řešit. Měl jsem nějaké nabídky odejít jinam, ale zavrhl jsem je, chtěl jsem se ještě poprat o místo. Následně jsem se ale dozvěděl, že by mě pan Zábranský chtěl zpátky do Komety, a to už jsem vůbec neváhal. Budu zpátky doma, moc se na to těším," uvedl Dočekal.

PODÍVEJTE SE NA NEDÁVNÉ ZMĚNY V NAŠEM PŘESTUPOVÉM ON-LINU

Odchovanec Třebíče odehrál v sezoně za Spartu 12 zápasů s bilancí branky a tří asistencí. Další může přidat v dresu Brna, s kterým získal v letech 2017 a 2018 mistrovský titul. "Jsme rádi, že se Martin vrací domů. Angažmá ve Spartě pro něj byla obrovská zkušenost. Budu i nadále pracovat na tom, aby přicházeli hráči vítězného a nejlépe osvědčeného typu," řekl majitel Komety Libor Zábranský.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články