Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Do karantény jdou i hokejisté Zlína, úterní zápas s Plzní bude přeložen

Třetí tým v izolaci. Hokejisté Zlína jdou kvůli nákaze několika hráčů koronavirem do karantény a jejich úterní zápas 43. kola extraligy proti Plzni bude odložen. Beranům už dříve odpadl na dnešek plánovaný duel 42. kola proti Mladé Boleslavi kvůli covidu-19 v kádru Bruslařského klubu. V karanténě jsou aktuálně z extraligových týmů i České Budějovice.

"Extraligový tým PSG Berani Zlín jde z důvodu nákazy onemocněním covid-19 u několika hráčů do karantény. Zápas 43. kola Tipsport extraligy 2021/22 s HC Škoda Plzeň (úterý 18. ledna na ledě soupeře) je odložen a budeme jednat o náhradním termínu," uvedl Zlín, jenž se má v pátek střetnout s pražskou Spartou.

Beranům už dříve odpadl na dnešek plánovaný duel 42. kola proti Mladé Boleslavi kvůli covidu-19 v kádru Bruslařského klubu, která má odloženy celkem tři zápasy.

V karanténě jsou aktuálně z extraligových týmů i České Budějovice. Tři zápasy měl odložen také mistrovský Třinec, jenž se vrátil do hry v pátečním duelu právě proti Zlínu.

Koronavirus výrazně zasahuje i do programu druhé nejvyšší soutěže. Kvůli výskytu covidu-19 v mužstvech první ligy se v pondělí odehrají jen dva ze sedmi plánovaných zápasů 38. kola. Po Vsetínu, Ústí nad Labem, Šumperku a Sokolovu dnes do karantény musely také Přerov a Třebíč.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články