Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Zbrojovka Brno - AC Sparta Praha B

Chomutov se Spartou ještě neztratili bod, Hradec je poslední

Praha Jen dva týmy zůstávají po dvou kolech hokejové extraligy stoprocentní. Druhou tříbodovou výhru si dnes připsal Chomutov, který zvítězil na ledě Mladé Boleslavi 2:1, a Sparta, jež zdolala Jihlavu 4:3. V čele jsou díky lepšímu skóre Piráti. Hradec Králové doplatil na těžký los, po Liberci podlehl i doma Kometě Brno a spolu s Olomoucí se krčí bez bodu na dně tabulky.

Radost hokejistů Chomutova
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Sparta - Jihlava 4:3

Nováček z Jihlavy v O2 areně srdnatě bojoval a ačkoli vedl, neodváží si z Prahy nakonec ani bod. Dukla brzy po inkasované brance otočila průběžný stav na 2:1, ale poté se ze sparťanského pohledu prosadili Kumstát, Kalina a Forman. Snížení Jiránka znamenalo kosmetickou úpravu konečného skóre. Sparta má druhou výhru v sezoně.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360753-sparta-po-obratu-pretlacila-jihlavu-4-3-vitezstvi-vystrelil-forman/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Jihlava

Třinec - Plzeň 5:2

Ve skvělé formě zastihl úvod extraligového ročníku Tomáše Marcinka. Letní posila Třince z čínského Kunlunu po dvou gólech v Brně dvakrát skórovala i v domácí premiéře proti Plzni a přispěla k výhře 5:2. Indiáni na ledě Ocelářů neodehráli špatný zápas, ale nabrali čtyřgólovou ztrátu, kterou už nestihli dohnat.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360754-trinec-porazil-plzen-5-2-marcinko-znovu-dvakrat-skoroval/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Plzeň

Hradec Králové - Kometa Brno 2:4

Góly v prvních minutách první i druhé třetiny značně pomohly Brnu k vítězství v Hradci Králové. Východočeši podlehli Kometě 2:4 a nemají na svém kontě ani bod, zatímco úřadující mistr podruhé v sezoně vyhrál.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360755-kometa-uspela-i-v-hradci-domaci-zustavaji-bez-bodu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Brno

Litvínov - Liberec 2:0

Premiérové čisté konto v nejvyšší soutěži vychytal Michael Petrásek a Litvínov si díky tomu připsal první výhru v sezoně. Chemici porazili 2:0 Liberec, který tak nenavázal na páteční vítězství nad Hradcem Králové. Góly vítězů obstarali ve druhé polovině utkání útočníci Peter Jánský a Michal Trávníček.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360758-petrasek-vynuloval-strelce-liberce-litvinov-vyhral-doma-2-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Liberec

Zlín - Pardubice 0:2

Hokejisté Zlína nenavázali na bodový zisk z Vítkovic, když prohráli doma s Pardubicemi 0:2. Dynamo naopak díky gólům Martina Kauta a Jordanna Perreta poprvé bodovalo, čisté konto udržel Ondřej Kacetl.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360757-kacetl-vychytal-berany-pardubice-vezou-ze-zlina-vyhru-2-0/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Pardubice

Olomouc - Vítkovice 2:4

Kohouti prohráli doma s Vítkovicemi 2:4 a stále čekají na první bodový zisk v sezoně. Hosté si naopak i díky dvěma gólům vstřeleným v přesilových hrách a brance v oslabení připsali první výhru v novém ročníku a odčinili domácí zaváhání se Zlínem.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360756-olomouci-domaci-premiera-nevysla-kohouti-podlehli-vitkovicim-2-4/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Vítkovice

Mladá Boleslav - Chomutov 1:2

Piráti vyhráli na ledě Mladé Boleslavi 2:1, mají tak na svém kontě plný počet šesti bodů a vedou extraligovou tabulku. Středočeši naopak na první výhru čekají a se ziskem bodu jim patří dvanáctá pozice. Utkání rozhodl v 54. minutě Marek Tomica.

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/360759-chomutov-zustava-stoprocentni-v-boleslavi-urval-vyhru-2-1/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Mladá Boleslav - Chomutov
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články