Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Chomutov loupil na Spartě, Vary přehrály Kometu. Šlágr ovládl Liberec

Vánoční kolo bylo bohaté na překvapení. Zatímco Chomutov si poradil v O2 areně se Spartou, která měla poprvé k dispozici útočníka Michala Řepíka, Karlovy Vary se doma vytáhly proti Kometě. Důležité body naopak ztratily Plzeň a Zlín. Ve šlágru kola přehráli Bílí Tygři z Liberce třinecké Oceláře a na čele tabulky se na Slezany dotáhli na rozdíl jednoho bodu.

Karlovy Vary - Kometa Brno 4:2

Kometa Brno nezvládla duel na ledě posledního týmu tabulky a v Karlových Varech podlehla 2:4 hlavně kvůli druhé třetině, ve které Brňané inkasovali tři branky. Západočeši si připsali teprve druhou výhru z posledních devíti zápasů. Kometě se venku nedaří, prohrála poosmé za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Kometa Brno

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346031-karlovy-vary-si-vyslaply-na-kometu-brnane-venku-prohrali-poosme-v-rade/)

Vítkovice - Mladá Boleslav 3:2

Těsné vítězství 3:2 vydřeli hokejisté Vítkovic v souboji sousedů v tabulce nad Mladou Boleslaví. Rozhodující úder podnikli v úvodu třetí části, když nerozhodné skóre během 73 sekund převážili dvěma góly Jana Hudečka a Vojtěcha Tomiho. Ostravané posedmé v řadě zabodovali, naopak Boleslav už sedm kol na plný bodový zisk čeká.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Mladá Boleslav

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346030-vitkovice-zasluhou-dvou-golu-ve-treti-tretine-urvaly-vyhru-nad-boleslavi/)

Plzeň - Olomouc 1:2 SN

Olomouckým se podruhé v sezoně podařilo zdolat Plzeň v nastavení. Indiánům vyšla úvodní třetina a díky trefě Michala Moravčíka drželi hubené vedení, ale pak už ale vzalo zápas do svých rukou hostující mužstvo. Po vyrovnání Tomáš Mikúše ve 43. minutě ubránil domácí tým utkání do samostatných nájezdů, v nichž rozhodl jediný úspěšný střelec Jan Eberle.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Olomouc

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346034-olomouc-si-z-plzne-odvazi-dva-body-v-najezdech-rozhodl-eberle/)

Pardubice - Zlín 3:2 PP

I druhé letošní prodloužení mezi Pardubicemi a Zlínem skončilo gólem dvacetiletého Davida Tomáška. Útočník východočeského celku rozhodl o vítězství svého týmu jak v 19. kole na ledě "ševců" (5:4), tak ve 32. kole před domácím publikem (3:2). Nutno podotknout, že hosté měli před polovinou duelu dvoubrankový náskok, ale svěřenci Pavla Rohlíka průběh střetnutí otočili.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Zlín

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346033-tomasek-opet-uradoval-a-pardubice-porazily-zlin/)

Sparta Praha - Chomutov 2:3

Hokejisté Chomutova zvítězili na ledě Sparty 3:2 a Pražany porazili i potřetí v sezoně. Piráti dvakrát prohrávali, ale ve druhé třetině skóre otočili, vítězný gól dal obránce Brett Skinner při přesilovce ve 34. minutě. Severočeši tak dosáhli na vůbec první extraligovou výhru na ledě Sparty v novodobé historii po předchozí sérii šesti porážek, z níž vytěžili jediný bod.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Chomutov

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/346032-chomutov-poprve-v-historii-vyhral-na-sparte-z-prahy-veze-vitezstvi-3-2/)

Liberec - Třinec 3:0

Na Štěpána připravila extraliga atraktivní souboj dvou týmů z čela tabulky mezi Libercem a Třincem, po němž se náskok vedoucích Ocelářů ztenčil na pouhý bod po prohře Slezanů 0:3 v taktickém a herně opatrném duelu. Bílí Tygři postupně využili otevřená okénka v třinecké obraně, když se prosadili v každé třetině. Brankář Severočechů Roman Will si připsal už sedmou nulu v sezoně.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Třinec

REPORTÁŽ, SESTŘIH A OHLASY UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/346024-liberec-zvladl-takticky-duel-s-trincem-will-ma-sedmou-nulu/)

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články