Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Černý den favoritů. Plzeň šokovala Oceláře, Kometa utrpěla vysokou prohru v Hradci

Praha  Vládcům ligy se patnácté kolo hrubě nepodařilo, Třinec i Kometa si připsaly své první letošní porážky v normální hrací době. A v obou případech to byly hodně nečekané výsledky –Oceláři překvapivě padli doma s poslední Plzní, Brno si zase z Hradce odvezlo vysokou prohru 1:5. Skončila i devítizápasová vítězná série Litvínova, Severočeši padli ve Zlíně.

Radost plzeňských a zklamání třineckého brankáře Hrubce
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Třinec - Plzeň 3:4

Do utkání v Třinci nešla Plzeň v dobrém rozpoložení, ambiciózní tým letos zatím vůbec nesplňoval očekávání a po čtrnácti kolech byl poslední. Jenže Indiáni šokovali favorizované Oceláře a na ledě lídra tabulky ze Slezska zvítězili 4:3. O vítězný gól se v polovině třetí třetiny postaral Pulpán. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342781-plzen-zaskocila-trinec-posledni-tym-extraligy-zvitezil-na-lede-lidra-tabulky)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Třinec - Plzeň

Hradec Králové - Kometa Brno 5:1

I díky nečekané prohře Třince mohla jít do čela extraligové tabulky Kometa a získat i náskok na prvním místě. Jenže ani Brno nevyhrálo, v Hradci si připsalo vysokou porážku 1:5 a prohrálo poprvé v sezoně. Východočeši v celém zápase tahali za delší konec, a i když se Brnu podařilo srovnat gólem do šatny, ve druhé třetině vstřelil vítězný gól Bulík a v poslední části nasázel Hradec soupeři ještě další tři branky.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342784-kometa-poprve-v-sezone-prohrala-hradec-ji-ustedril-debakl)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Hradec Králové - Kometa Brno

Zlín - Litvínov 4:1

Devět zápasů v řadě neprohráli, podesáté už se jim ale zvítězit nepodařilo. Litvínovští podlehli na ledě Zlína 1:4 a Berani tak vydolovali potřebné tři body. Zlín měl utkání pod kontrolou a hrál disciplinovaně, na začátku třetí třetiny vedl už 3:0, než se poprvé prosadili i hosté. Na trefu Stříbrného ale v závěru odpověděl Holík a Berani si vítězství pohlídali. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342786-litvinovska-serie-vyher-je-u-konce-severocesi-padli-ve-zline)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Zlín - Litvínov

Sparta - Pardubice 4:1

Už čtvrtou výhru v řadě vybojovali sparťanští hokejisté, kteří si doma poradili s trápícími se Pardubicemi 4:1. Východočeské Dynamo se tak i dílem vítězství Plzně propadlo na poslední pozici. O vítězství Sparta rozhodla ve druhé třetině, když vstřelila dva góly během 67 vteřin, ve třetí části výhru pojistil Pech.

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342780-sparta-splnila-povinnost-a-poradila-si-s-pardubicemi)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Pardubice

Liberec - Karlovy Vary 2:0

Mistrovský Liberec se v extralize pomalu dostává do formy, díky které v minulé sezoně vybojoval titul. Proti trápícím se Karlovým Varům nepředvedl ideální výkon, přesto dokázal vyhrát 2:0 a potřetí v řadě tak vyhrál za tři body. Oba góly Bílí Tygři vstřelili v přesilovkách, na úvodní trefu Krenželoka v první třetině navázal v poslední části Lakatoš. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342783-liberec-vydrel-vyhru-proti-varum-a-potreti-v-rade-bere-tri-body)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Karlovy Vary

Olomouc - Mladá Boleslav 2:1

Když Mladá Boleslav v polovině zápasu srovnala na 1:1 zásluhou Hyky, už to mohlo vypadat jako v dalších zápasech posledních týdnů, které Olomouc ztratila. Jenže o pouhých 55 vteřin později se trefil Knotek a vystřelil Moře potřebné vítězství, které ukončilo její sérii pěti zápasů bez výhry. Olomouc se tak posunula na místa zajišťující předkola play-off. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342785-olomouc-po-peti-porazkach-konecne-zabrala-a-pretlacila-boleslav)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Olomouc - Mladá Boleslav

Chomutov - Vítkovice 4:0

Těžký duel měl svádět rozjetý Chomutov proti Vítkovicím, které vyhrály čtyřikrát z posledních pěti zápasů a naposledy doma zdolaly Spartu. Jenže Piráti už po dvou třetinách vedli 3:0, když se třikrát prosadili v přesilovkách. V poslední části ještě na 4:0 upravil Skokan a Chomutov si tak připsal pohodlné vítězství. 

REPORTÁŽ A OHLASY Z UTKÁNÍ (//sport/hokej/extraliga/342787-chomutov-potvrdil-skvely-start-do-sezony-a-prejel-vitkovice)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Chomutov - Vítkovice
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články