Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Branky, body, vteřiny

Byli jsme pasivní a mysleli jsme, že to doklepeme, zoufal si nejlepší střelec extraligy Beránek

Ondřej Beránek se dvěma góly a proměněným rozhodujícím nájezdem podepsal pod výhru Karlových Varů na ledě Mladé Boleslavi 5:4 po nájezdech, po zápase ale příliš spokojený nebyl. Energie totiž ještě v polovině třetí třetiny vedla 4:2.

Hokejisté Karlových Varů
zdroj: ČTK autor: Slavomír Kubeš

"Podle toho, jak se zápas vyvíjel, když jsme vedli 4:2, tak tohle musíme udržet. Ztratili jsme bod," řekl Beránek. "Byli jsme pasivní a mysleli jsme, že to doklepeme, a ono ne. Zápasy se musí hrát jinak. Hned po jeho skončení jsme si to řekli v kabině a zítra si to rozebereme. Musíme se z toho ponaučit. Celkově jsou ale dva body dobré," uvedl úřadující mistr světa z Prahy.

Beránek se v zápase třikrát prosadil i přesto, že měl problémy s hokejkami. "Vzal jsem si dvě hokejky a bohužel jsem obě zlomil. Už třetí třetinu jsem dohrával s Réďovou (Tomáše Redlicha) a to bylo strašné. Takže na nájezd jsem si musel vzít jinou a povedlo se," pousmál se odchovanec Havlíčkova Brodu.

Duel se mu vydařil i přesto, že musel nastoupit bez svého dlouholetého spoluhráče Jiřího Černocha. Kapitán Karlových Varů totiž dostal disciplinární trest za faul v pátečním souboji s Českými Budějovicemi.

"Když mi to řekli, tak jsem z toho nebyl dvakrát nadšený. Hrajeme spolu úplně všechno a za čtyři roky jsme na sebe zvyklí. Dostal jsem jiné spoluhráče, ale výborné. Máme opravdu dobrý kádr a myslím, že jsme se s tím popasovali na jedničku. Hlavně, že jsme to zvládli," uvedl Beránek.

Osmadvacetiletý útočník byl po utkání vyhlášen nejlepším hráčem Západočechů a potvrdil, že se mu v sezoně daří. Aktuálně má na kontě 11 branek a čtyři asistence. "Jsem rád, že mi to tam padá, ale to není důležité. Hlavní je, že máme dva body," dodal Beránek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články