Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Bruslařský klub z Boleslavi má nového sportovního ředitele: Radima Vrbatu

Bývalý vynikající útočník Radim Vrbata se stal novým sportovním ředitelem hokejistů extraligové Mladé Boleslavi. Sedmatřicetiletý odchovanec středočeského klubu, který ukončil aktivní kariéru po minulé sezoně, byl v minulosti i spolumajitelem Bruslařského klubu.

Radim Vrbata
zdroj: ČT sport

"Bereme to jako krok vpřed. Jsem strašně rád, že se Radim rozhodl nakonec do klubu vstoupit a pomoct mu. Je to boleslavský rodák se skvělou kariérou v NHL," uvedl spolumajitel klubu Jan Plachý. "Vedli jsme o tom dlouhé diskuse, celý tenhle krok je předem promyšlený. Hodně si od jeho působení v klubu slibuji," doplnil.

Někdejší juniorský mistr světa Vrbata, který odehrál v NHL přes 1000 zápasů a startoval i na čtyřech seniorských světových šampionátech, bude v Mladé Boleslavi působit v nově vzniklé funkci. S jeho příchodem do vedení klubu končí ve funkci dosavadní sportovní manažer Jaromír Látal. Jeho pozici převezme Martin Vejvoda, který bude s Vrbatou spolupracovat.

"Jarda pro nás odvedl výbornou práci, za kterou jsem mu moc vděčný. Je mi líto, že tenhle posun znamená jeho konec na pozici sportovního manažera. Jeho případné další působení v klubu budeme řešit," dodal Plachý.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články