Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Bernad: Dokud nás Třinec počtvrté neporazí, není rozhodnuto. Bruslaři ale musí zabrat v přesilovkách

Mladá Boleslav bude v úterý odvracet možný konec sezony. Bruslaři prohrávají v semifinálové sérii play-off extraligy s Třincem 2:3 na zápasy a nemohou si dovolit další porážku. Obránce David Bernad však věří, že v domácím prostředí Středočeši svého soupeře udolají a vynutí si rozhodující sedmý duel. Přímý přenos utkání Mladá Boleslav - Třinec sledujte v úterý od 16:40 na ČT sport a webu ctsport.cz.

Bek bruslařů David Bernad ujíždí Ondřeji Kovařčíkovi z Třince
zdroj: ČTK autor: Vladimír Pryček

"Hraje se na čtyři vítězství, takže až nás porazí počtvrté, tak bude rozhodnuto. Do té doby je to pořád otevřené a my jsme odhodlaní udělat maximum pro to, abychom se ještě jednou do Třince vrátili," řekl Bernad po nedělní prohře 0:3.

Mladá Boleslav ve všech dosavadních zápasech série inkasovala jako první a špatné vstupy jsou jedním z hlavních problémů týmu vedeného trenéry Radimem Rulíkem a Pavlem Paterou.

"Čím to je? To bychom taky rádi věděli. Pokud to někdo víte, tak nám to řekněte, ať se z toho do příště poučíme a první gól nedostaneme. Nedokážu si to vysvětlit. Bohužel je to tak," pokrčil Bernad rameny.

"Jak dostaneme gól, těžko se k nim dostáváme. Oni mají velké beky a naši techničtí hráči se tam těžko dostávají," doplnil.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih 5. semifinále Třinec – Mladá Boleslav

Hráči se příčiny nevydařených úvodů a prvních třetin snažili v Třinci vyříkat si mezi sebou ještě v průběhu pátého zápasu. Hlasitá debata v šatně o první přestávce byla slyšet až na chodbu.

"Až pak nám trenéři řekli nějaké taktické věci a poznatky. Věci, které se týkají vstupů, si musíme vyříkat sami v kabině. Všichni jsme profesionálové a na to, aby nám to někdo řekl, tam nemusí chodit. Všichni to vidíme," podotkl šestadvacetiletý obránce.

Dalším problémem mladoboleslavské hry jsou neefektivní přesilové hry. Zatímco ve čtvrtfinále proti Pardubicím se Středočechům hra v početní výhodě dařila, v semifinále nedokázali potrestat ještě ani jeden faul Ocelářů.

"Třinec hraje přesilovky výborně celou sezonu, nám se nedaří. Do přesilovek je ale dostaneme svými fauly, takže si za to můžeme sami," řekl Bernad.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články