Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Extraliga po pauze pokračuje, vedoucí Liberec jede do Budějovic

Praha – Hned v prvním kompletním kole po reprezentační přestávce dojde v hokejové extralize na přímý souboj o průběžnou první příčku. Ve středečním 21. dílu základní části přivítají třetí České Budějovice vedoucí Liberec, na který ztrácejí pouhý bod. Ze vzájemného klání těchto týmů ale může profitovat také druhá pražská Sparta, která se představí v Karlových Varech.

Je nám líto, video expirovalo.
Před zápasem Českých Budějovic a Liberce

17:30 BK Mladá Boleslav - HC ČSOB Pojišťovna Pardubice (http://www.onlajny.cz/match/index/id/28860)

Mladá Boleslav inkasovala v posledních třech duelech 16 gólů a i proto měl jeden z trenérů a zároveň také sportovní manažer Milan Hnilička napilno. "Získali jsme nové posily a další hráči se uzdravili," připomněl Hnilička návrat beka Haye a příchod útočníka Podkonického. O toho hodně stál už během léta, ale Brno bylo nakonec úspěšnější. "Věřím, že se nám povede zase srovnat v defenzivě," dodal Hnilička. Na marodce jsou kapitán Výborný, Čutta a Hrdel.

Pardubičtí v Mladé Boleslavi zatím od vstupu domácích mezi elitu pokaždé bodovali, z šesti duelů jich pět vyhráli. Reprezentační pauzu zpestřila Východočechům před týdnem dohrávka ve Vítkovicích, kde prohráli 3:5. Mladé Boleslavi nyní touží odvést poslední překvapivou porážku (2:3) z východu Čech. "To utkání doma se nám nevydařilo a ztratili jsme body. Během pauzy jsme si odpočinuli jak fyzicky, tak psychicky, na hráčích byla dnes při tréninku znát chuť," pochvaloval si pardubický kouč Pavel Hynek.

17:30 Rytíři Kladno - HC Slavia Praha

Kladenské Rytíře čeká středočeské derby se Slavií, v němž budou kvůli disciplinárnímu trestu naposledy postrádat v obraně Libora Procházku. "V posledním zápase se Slavií jsme si dali dva vlastní góly a od toho se odvíjel celý průběh utkání. Dnes už ani nevidím výhodu v tom, jestli hrajeme doma, nebo venku. Více než domácí prostředí spíše rozhodují povedené začátky zápasů," uvedl pro klubový web zadák Milan Toman.

Slavia je nebezpečně blízko tabulkovému dnu a především přestala dávat góly – z posledních šesti utkání vyšli její střelci naprázdno hned čtyřikrát. Kouč a současně i generální manažer klubu Vladimír Růžička se proto poohlíží po možných posilách. "Nebudu ale nikoho měnit jen tak. Musím být přesvědčený, že nám nový hráč pomůže," uvedl pro klubový web Růžička. S mužstvem už začal trénovat gólman Kopřiva, pro zápas ale k dispozici ještě nebude.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články