Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

ET: Slavia vyhrála v Mannheimu, Liberec nestačil na Eisbären

Praha - Hokejisté pražské Slavie zakončili své účinkování v přípravném turnaji European Trophy vítězstvím na ledě Mannheimu, který před více než sedmi a půl tisíci diváků porazili i díky hattricku útočníka Tomáše Svobody 5:3. Ani tříbodový zisk ale Slavii nepomohl k odlepení ode dna Severní divize. Nervózní zápas vyvrcholil bitkou po závěrečné siréně, sudí v utkání rozdali 270 trestných minut.

Liberečtí hokejisté
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Naposledy se v klání vyplňujícím letní přípravu představili také liberečtí Bílí Tygři, ale na svém ledě se jim opět nedařilo a podlehli Eisbären Berlín 4:5.

Dobře rozehraný duel ztratili Severočeši na přelomu první a druhé třetiny, kdy během čtyř minut přišli o vedení 2:0 a rázem prohrávali 2:3. V Jižní divizi tak skončili na předposlední páté příčce.

Vítkovice vyhrály Memoriál Ferda Spajiče

Hokejisté Vítkovic dnes završili svá povedená představení na turnaji v Záhřebu, když po domácím týmu a Mnichovu porazili i švýcarský Zug 6:5 a stali se tak vítězi Memoriálu Ferda Spajiče. Přestřelku dvou týmů hrajících o celkové prvenství rozhodl za vyrovnaného stavu 5:5 v 55. minutě Jiří Burger.

Výrazně hůře se vedlo Karlovým Varům na turnaji ve Švýcarsku. Po čtvrteční remíze s Davosem (2:2) a mlhou provázeném duelu s Luganem, který byl za stavu 3:0 pro soupeře předčasně ukončen pro nezpůsobilé podmínky ke hře, dnes svěřenci kouče Václava Baďoučka utrpěli debakl s dalším švýcarským týmem Ambri/Piotta 1:7.

Je nám líto, video expirovalo.
HC Bílí Tygři Liberec - Eisbären Berlín

Bílí Tygři Liberec - EHC Eisbären Berlín 4:5 (2:1, 1:3, 1:1)

Branky a nahrávky: 11. Bárta (T. Urban), 17. Kajínek (Nedvěd, Bortňák), 26. T. Urban (Kajínek), 44. Holub (Pavlů, Kudrna) - 20. Rankel (T. J. Mulock), 21. Rankel (T. J. Mulock, Talbot), 24. Felski (Rankel), 31. Tyson Mulock (Hördler, Felski), 54. Hördler (Rankel). Rozhodčí: Hribik, Homola - Barvíř, Kiss. Vyloučení: 6:8, navíc Štich (Liberec) 10 min. Využití: 0:2. Diváci: 2 824.

Adler Mannheim - HC Slavia Praha 3:5 (2:2, 0:3, 1:0)

Branky a nahrávky: 16. Magowan (Lehoux, Lee), 18. Glumac (MacDonald, Wagner), 44. Mitchell (Lehoux, Ullmann) - 14. T. Svoboda (Tomica, Kuboš), 18. V. Růžička ml. (Tomica, Svoboda), 21. Sklenář (Kadlec), 27. T. Svoboda (V. Růžička ml., Vašíček), 40. T. Svoboda (V. Růžička ml., Tomica). Rozhodčí: Brill - Mösler, Starke (všichni Něm.). Vyloučení: 14:16, navíc Glumac, Reul, Kink všichni 5 min. a do konce utkání, Sifers, MacDonald, Magowan všichni 10 min. - Vašíček, Poletín, Jaškin všichni 5 min. a do konce utkání, Kalus 10 min. a do konce utkání. Využití: 3:2. Diváci: 7 674.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články