Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ČEZ Extraliga 2023/2024

Eliáš odstartoval kanonádu Devils proti Washingtonu

New York - Útočník Patrik Eliáš po devíti zápasech protrhl v NHL svou střeleckou smůlu a gólem a asistencí přispěl k vítězství hokejistů New Jersey nad Washingtonem 5:0. Český kanonýr v 6. minutě v přesilové hře otevřel skóre zápasu a připsal si svůj třetí gól v sezoně, ve 23. minutě po jeho přihrávce zvyšoval Jason Arnott už na 4:0. Capitals, kteří jsou s 30 body stále na čele tabulky celé soutěže, prohráli už potřetí v řadě, z toho podruhé výsledkem 0:5.

Svou pátou branku v sezoně zaznamenal v pondělí útočník Milan Michálek a pomohl jí k výhře Ottawy nad Los Angeles 3:2. Michálek, který nastoupil ke svému 400. zápasu v NHL, se trefil v poslední minutě druhé třetiny a vyrovnal na 2:2. O vítězství Senators pak rozhodl osm minut před koncem třetí třetiny Jason Spezza.

Do čela produktivity NHL se dostal útočník Sidney Crosby, který gólem a asistencí dovedl Penguins k výhře 3:2 na ledě Floridy. Crosby, který má na svém kontě 15 gólů a 20 asistencí, bodoval už v devátém utkání za sebou, čímž si vytvořil osobní rekord.



Vítěznou branku ale vstřelil sedm minut před koncem třetí třetiny Chris Conner, asistenci si u ní připsal obránce Zbyněk Michálek. V brance Floridy odchytal celý zápas Tomáš Vokoun, třiadvacet zákroků však k úspěchu Panterů nestačilo.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články