Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Dvacítka prohrála v generálce na MS se Slovenskem 1:3

Peterborough – Česká hokejová reprezentace do 20 let prohrála v generálce na mistrovství světa v kanadském Peterborough se Slovenskem 1:3. O jediný gól týmu trenéra Miroslava Přerosta se v první třetině postaral útočník Dominik Kubalík.

Sport
zdroj: ČT4

"Zápas se rozhodl v přesilovkách," řekl Přerost a poukázal na fakt, že Slováci ve třetí třetině duel rozhodli góly vstřelenými v početních výhodách. "Bylo to ale zvláštní utkání, hráči už měli v hlavách mistrovství světa a mysleli na první zápas," přiznal.

Češi měli podle něj zápas rozhodnout v první a ve druhé třetině, ve které si vytvořili řadu šancí. "Ale neproměnili jsme je. Zápas se tak nepovedl podle našich představ, ale někdy to může být ku prospěchu věci a hráči zůstanou na zemi," uvedl Přerost. Na týmu se projevilo i náročné cestování, před duelem absolvovali tříhodinovou cestu autobusem.

Čeští mladíci tak v Kanadě prohráli oba přípravné duely před šampionátem, když v pátek neuspěli proti Finsku, jemuž podlehli 1:2 po samostatných nájezdech. První zápas na MS je čeká v pátek, kdy se od 23:00 SEČ v Torontu utkají se Švédskem. Přímý přenos můžete sledovat na ČT sport a našem webu.

Slovensko - Česko 3:1 (1:1, 0:0, 2:0)

Branky: 5. Kabáč, 50. Paulovič, 55. Cehlárik - 12. Kubalík.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články