Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Duda vypadl ze sestavy Varů, vyřadil jej majitel klubu

Karlovy Vary - Sezonu začal jako kapitán, stále je třetím nejproduktivnějším hráčem týmu, s klubem ale neodcestoval do Zlína, kde jeho Karlovy Vary zvítězily 5:3. Radek Duda vypadl ze sestavy Energie na základě rozhodnutí majitele klubu Karla Holoubka, který není spokojen s jeho výkony.

"Nevím, co bude dál. Majitel řekl našemu trenérovi, že pojedou beze mě. Panu Holoubkovi se prý nezdála moje forma, podle něj hraju špatně. Zajímavé," řekl Duda pro deník Sport. V sestavě Energie by měl chybět i v nedělním zápase proti Olomouci.

Jeho slova po duelu, který Energie vyhrála 5:3, potvrdil i asistent trenéra Karel Mlejnek. "Mohu potvrdit, že je to rozhodnutí majitele klubu," řekl. "Důvodem jeho rozhodnutí je jeho (Dudův) výkon v minulém domácím utkání s Chomutovem," dodal.

O další Dudově budoucnosti se podle něj bude jednat v sobotu. Duda v dosavadním průběhu sezony odehrál za Karlovy Vary 15 zápasů, ve kterých vstřelil pět branek a přidal osm asistencí. Je tak třetím nejproduktivnějším hráčem týmu.

Duda, jenž začal sezonu jako kapitán Energie, se však také nevyvaroval několika excesů. V 8. kole udeřil hlavou zlínského obránce Oldricha Kotvana a při jeho pětiminutovém trestu soupeř udělal výrazný krok k výhře. Od klubu následně dostal pokutu 100 000 korun a přišel o kapitánské céčko.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články