Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Duda míří z Českých Budějovic do Chomutova

Chomutov - Hokejový útočník Radek Duda míří z extraligových Českých Budějovic do prvoligového Chomutova. Bývalý reprezentant řekl, že v novém působišti s největší pravděpodobností podepíše ve čtvrtek smlouvu. Duda měl sice v Českých Budějovicích kontrakt, ovšem jeho pokračování v klubu bylo téměř vyloučeno. Na jihu Čech nechtěli případnou dohodu s Chomutovem komentovat. Informace přinesl server idnes.cz.

K 30. dubnu dostal útočník s pověstí problémového hráče od Mountfieldu výpověď, kterou však odmítl uznat. Za pravdu mu dala začátkem srpna i smírčí komise Českého svazu ledního hokeje, podle které nebyla výpověď podána v souladu s hráčovou smlouvou. Klub následně Dudovi vyplatil více než milion korun, jež mu náležel v rámci čtyř výplat.

Do Českých Budějovic přišel Duda loni v létě, když v předešlé sezoně postupně vystřídal dresy Slavie, Langnau a Basileje. Účastník mistrovství světa 2003, který hrál i za Spartu, Plzeň, Kazaň, Malmö či Ilves Tampere, si v nevydařeném ročníku Jihočechů připsal v extralize ve 49 zápasech 23 bodů za sedm branek a 16 asistencí.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články