Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Druhý duel s Francouzi odchytá v české brance Bartošák

V brance národního týmu v druhém duelu s Francií bude Patrik Bartošák. Trenéři do sestavy zařadili též Michala Řepíka, naopak volno dostane Andrej Nestrašil. Přímý přenos duelu Francie – Česko sledujte od 20:40 na webu ctsport.cz, od 21:00 poté i na ČT sport.

Patrik Bartošák
zdroj: ČTK autor: Paprskář Pavel

Prostřídání gólmanů trenéři plánovali a pětadvacetiletý Bartošák z Vítkovic si může připsat třetí start v národním týmu. Dominik Furch inkasoval v prvním duelu v Amiens dvakrát během první třetiny, ale pak už další pohromu nepřipustil a pomohl k obratu z 0:2 na konečných 5:2.

Řepík dostal v Amiens volno a nyní se vrátí do útočné řady k hokejovému dvojčeti Michalu Birnerovi. S nimi bude hrát Robert Kousal. Na Nestrašilův post v prvním útoku se přesune David Kaše, jenž hrál předtím právě s Kousalem a Birnerem.

Utkání v Cergy začne ve 20:45. Český tým zatím z 10 přípravných duelů odehrál tři a všechna vyhrál tříbrankovým rozdílem. V Příbrami předtím porazil Švýcarsko 5:2 a 4:1. Po návratu budou následovat Carlson Hockey Games v Pardubicích a generálkou budou Švédské hry.

Předpokládaná sestava: Bartošák (Furch) - Pyrochta, Jordán, T. Pavelka, Hrbas, D. Sklenička, Klok, J. Galvas, Moravčík - D. Kaše, R. Hanzl, M. Stránský - Řepík, Kousal, Birner - Orsava, A. Musil, D. Šťastný - M. Kaut, Tomášek, Ordoš.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články