Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Dresler se ve Slavii uvedl gólovou střelou

Praha – Skvělý vstup do nového působiště se povedl obránci Janu Dreslerovi, který se v úterý přesunul z Plzně na hostování do konce sezony do Slavie. K vítězství nad Kladnem 3:1 přispěl asistencí, když hned ve 40. vteřině hry tečoval střelu osmadvacetiletého zadáka za Lukáše Cikánka Tomáš Micka.   

Radost hokejistů Slavie
zdroj: ČTK

"Vystřelil jsem a hned z toho byl gól, takže jsem spokojený. Jsem hlavně rád, že jsme vyhráli, a doufám, že tak budeme pokračovat. Vítězství je ideální vstup do nového mančaftu. Nezáleží na osobních statistikách, ale potřebujeme body jako tým," řekl Dresler.

Bývalý hráč Vítkovic je defenzivně laděný a v této sezoně si ve 23 zápasech za Plzeň připsal jednu asistenci. Celkem má na kontě z 367 utkání v nejvyšší soutěži 24 bodů za devět gólů a 15 asistencí.



Klub změnil nenadále v úterý. "Dozvěděl jsem se to včera kolem třetí od Martina Straky. Bylo to poměrně překvapení, protože ráno při tréninku o tom nebyla ještě ani zmínka. Ale s odchodem do konce sezony jsem počítal delší dobu. Beru to jako další výzvu a chci si konečně víc zahrát," doplnil Dresler. Byl také rád, že to má do Prahy kousek a nemusí se s rodinou stěhovat.

Přechod z aktuálně třetí Plzně do kádru dvanácté Slavie bere s nadhledem. "Plzeň hrála poslední roky pořád nahoře, takže doufám, že sem tu vítěznou vlnu přenesu," usmíval se Dresler. "Je to jinačí pozice v tabulce, ale já chci pomoci Slavii dostat se do desítky a případně do play-off. Vyhrávat ale musí všechny mančafty, protože je před námi ještě asi dvacet kol a spousta bodů ve hře. Slavie se chce vyhnout hře o baráž, ale tlak je všude stejný," dodal Dresler.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články