Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Do Frozen Four NCAA se probojoval Denver, Michigan a dvě univerzity z Minnesoty

V zámoří vrcholí hokejový šampionát univerzit. V prvním regionálním finále vyhrál Denver nad výběrem Minnesoty Duluth 2:1. Minnesota State Mavericks jediným gólem udolalal Notre Dame Fighting Irish. "State of hockey" bude mít ve finálové čtyřce dvojnásobné zastoupení, Minnesota Golden Gophers zdolala 3:0 Western Michigan Broncos. Frozen Four pak doplnili Michigan Wolverines po vítězné přestřelce 7:4 nad Quinnipiac Bobcats.

Je nám líto, video expirovalo.
Minnesota - Western Michigan

Western Michigan Broncos – Minnesota Golden Gophers 0:3

Mladíci z Minnesoty si šli od začátku za svým cílem –⁠ Frozen Four. V první třetině se prosadil Matthew Knies, účastník nedávných olympijských her v Pekingu. Ve třetí části pak triumf svého týmu potvrdili Aaron Huglen a Blake McLaughlin do prázdné branky.

Denver Pioneers - Minnesota Duluth Bulldogs 2:1

První regionální finále nabídlo střetnutí týmů Denver a Minnesota Duluth. Ačkoli Denver prohrával 0:1, zápas se Pioneers dvěma brankami podařilo otočit ve svůj prospěch a zvítězili 2:1.

Minnesota State Mavericks – Notre Dame Fighting Irish 1:0

Hráči Minnesoty State hájili jednobrankové vedení v zápasu proti Notre Dame od konce první třetiny, kdy se trefil Nathan Smith. Jejich soupeř z Indiany se po zbytek utkání snažili dotáhnout, ale Mavericks drama nedopustili.

Michigan Wolverines – Quinnipiac Bobcats 7:4

Po dvou třetinách se zdálo, že je hotovo. Michiganští hokejisté vedli o čtyři branky, ale následné polevení koncentrace je málem přišlo draho.

Bobcats snížili na 3:4, jenže po dalším odskočení ve skóre ze strany favorita a prvního nasazeného celku ve své regionální divizi už neodpověděli

Na straně vítězů se blýskl dvěma trefami Nolan Moyle a cestu k výhře režíroval čtyřmi asistencemi mistr světa z Rigy a účastník olympiády v Pekingu, obránce Owen Power.

Zdroj
ncaa.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články