Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Do čtvrtfinále jdou Slavia a Liberec, Litvínov a Budějovice končí

Praha - Hokejisté Slavie Praha vyřadili v předkole play-off extraligy Litvínov. V rozhodujícím pátém zápase série vyhrála Slavia 5:3 a ve čtvrtfinále ji čeká druhý tým základní části Zlín. Slavia vedla už 4:1, Litvínov do konce druhé třetiny snížil na rozdíl jediného gólu, ale postup Pražanů zpečetil ve 42. minutě Lukáš Havel. Severočeši tak zakončili sezonu na desátém místě. Hokejisté Liberce porazili České Budějovice 9:1 a ve čtvrtfinále se utkají s Plzní. Čtyřmi góly se dnes na debaklu Jihočechů podílel Milan Bartovič, tři branky vstřelil Petr Nedvěd. Více hokejových informací přináší speciální server hokejživě.cz.

Kometa vede skupinu o udržení

Hokejisté Mladé Boleslavi porazili ve 3. kole skupiny o udržení v extralize Karlovy Vary těsně 2:1. Středočechům zajistili tři body svými trefami Michal Sup a Lukáš Pabiška, za hosty již pouze snižoval Štěpán Hřebejk.

Hokejisté Komety Brno vydřeli cenné tři body, když porazili Kladno 3:1 a náskok na svého dnešního soupeře navýšili na šest bodů. O vítězství Brňanů, kteří po většinu utkání odolávali náporu soupeře, rozhodly branky Tomáše Divíška a Kamila Brabence, v poslední minutě zpečetil vítězství při power-play Kladna Jiří Dopita. Kladno poprvé ve skupině o udržení prohrálo.

Po dnešních zápasech vede tabulku o udržení Brno před Karlovými Vary a Mladou Boleslaví. Poslední je Kladno.

Reportáž z utkání Slavia - Litvínov.

Reportáž z utkání Liberec - České Budějovice.

Reportáž z utkání Mladá Boleslav - Karlovy Vary.

Reportáž z utkání Brno - Kladno.

Předkolo play-off, 5. zápas:
Bílí Tygři Liberec - Mountfield České Budějovice 9:1, konečný stav série 3:2
Slavia Praha - Benzina Litvínov 5:3, konečný stav série 3:2

Skupina o udržení, 3. kolo:
Kometa Brno - Geus Okna Kladno 3:1
Mladá Boleslav - Energie Karlovy Vary 2:1

Hlavní zprávy

Nejčtenější články