Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Divíšek v Pardubicích dlouho nezůstal, vedení se s ním rozloučilo

Pardubice - Útočník Tomáš Divíšek končí v extraligových Pardubicích poté, co s ním vedení klubu ukončilo měsíční zkoušku. Pardubice se tak rozhodly po debaklu s Vítkovicemi 1:6. Hráči navíc dostali souhrnnou pokutu ve výši 300 tisíc korun, jejíž část bude poskytnuta fanklubu na úhradu nákladů spojených s výjezdy fanoušků.

Tomáš Divíšek
zdroj: ČT Brno

"V reakci na výkon v duelu 7. kola extraligy proti Vítkovicím proběhla hned v sobotu schůzka hráčů s vedením klubu. To jim důrazně vytklo jejich přístup k utkání a udělilo celému týmu souhrnnou pokutu ve výši 300 tisíc korun," uvedlo vedení klubu. Společně s Divíškem byli z A týmu vyřazeni i další útočníci David Roupec a Jaroslav Moučka, kteří budou působit v prvoligovém Šumperku.

Klubové vedení se také omluvilo fanouškům za předvedený výkon. "A činí takové kroky, aby se již v příštím utkání (výkony) výrazně zlepšily. V případě, že se tak nestane, je připraveno učinit další razantní opatření," dodali zástupci klubu.

Pardubice jsou aktuálně v tabulce s dvěma výhrami a čtyřmi porážkami dvanácté, mají však odehrané o jedno utkání méně než většina soupeřů. V neděli se představí na ledě Olomouce.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články