Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Diváci z utkání Euro Hockey Challenge budou mít šanci se podívat i na MS

Praha – Přípravná utkání na mistrovství světa v hokeji se blíží, již příští týden se česká reprezentace utká v rámci hokejového turnaje Euro Hockey Challenge 10. a 11. dubna s výběrem Dánska. Poté se přesune do Havlíčkova Brodu, kde změří 16. a 17. dubna síly s Nory.

Fanoušci, kteří si alespoň na jedno utkání zakoupí vstupenku, budou mít následně příležitost ji proměnit v letenku na květnové MS v Bělorusku. Stačí se nejpozději do 17. dubna zaregistrovat a uvést kód vstupenky do chystané aplikace na facebook.com/fanhokej. Soutěžit se bude nejen o zájezd na MS v Minsku pro dvě osoby, ale také o produkty z oficiální kolekce Czech Ice Hockey Team.

"Vážíme si velmi každého fanouška, který osobní účastí podpoří národní tým v domácích utkáních a pomáhá tak vytvářet co nejlepší kulisu. Proto jsme se rozhodli alespoň jednomu z těchto věrných fandů za oddanost zprostředkovat i atmosféru na mistrovství světa. Originál vstupenky bude třeba doložit, prosím tímto fanoušky, aby vstupenku nevyhazovali," uvádí Petr Nitsche z agentury BPA sport marketing.

Šance podívat se na reprezentační hokej a ještě se zařadit do slosování není malá. Na utkání s Dánskem v Děčíně se v prodeji nachází v síti Ticketpro zhruba 1 000 vstupenek. Obdobně tomu tak je v případě utkání s Nory v Havlíčkově Brodě. V den zápasu také budou moci fanoušci z Děčína i Havlíčkova Brodu od maskota české hokejové reprezentace získat omezené množství vstupenek zdarma.

Aktuální soupiska české hokejové reprezentace:

brankáři: Pavel Francouz (Litvínov), Tomáš Závorka (Karlovy Vary), Jakub Kovář (Jekatěrinburg), Alexander Salák (Petrohrad),

obránci: Lukáš Kovář, Tomáš Kudělka (oba Vítkovice), Michal Gulaši (Karlovy Vary), Bohumil Jank (Hradec Králové), Vojtěch Mozík (Plzeň), Ondřej Vitásek (Liberec), Matěj Stříteský (Litvínov), Tomáš Mojžíš (Slovan Bratislava), Jan Kolář (Doněck), Zdeněk Kutlák (Davos),

útočníci: Roman Červenka (Petrohrad), Lukáš Kašpar (Doněck), Tomáš Nosek, Lukáš Radil, Tomáš Zohorna (všichni Pardubice), Ondřej Roman, Vladimír Svačina (oba Vítkovice), Petr Pohl, Martin Zaťovič (oba Karlovy Vary), Tomáš Filippi, Jakub Valský (oba Liberec), Jakub Petružálek, Tomáš Vincour (oba Kazaň), Robert Kousal (Podolsk), Radek Smoleňák (Chanty-Mansijsk), Michal Vondrka (Slovan Bratislava).

Hlavní zprávy

Nejčtenější články