Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Derby pro Slavii, Plzeň vyhrála v Chomutově na nájezdy

Praha - Druhé letošní derby pražských "S" tentokrát vyšlo lépe Slavii, přestože prohrávala. Závěr utkání vůbec nevyšel Pardubicím, které doma prohrály s Vítkovicemi díky gólu minutu před koncem. Liberec nevybřednul z mizérie a opět prohrál, tentokrát s Litvínovem. České Budějovice si doma poradily s Třincem, Kladno na svém ledě nestačilo na Zlín. V televizním zápase pak Chomutov dlouho vzdoroval Plzni, nakonec bral po nájezdech bod.

Sparta - Slavia
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Sparta – Slavia 2:4

Hokejisté Sparty prohráli v pražském derby se Slavií 2:4 a poprvé pod vedením trenéra Josefa Jandače nebodovali. Sparta vedla 2:0, ale Slavia dokázala výsledek otočit i díky dvěma gólům a asistenci Tomáše Hertla.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204060-sparta-ztratila-slibne-rozehrane-derby-se-slavii/)

Pardubice – Vítkovice 1:2

Hokejisté Pardubic nezvládli závěr utkání a prohráli s Vítkovicemi 1:2. Východočeši vedli nejtěsnějším náskokem až do začátku 55. minuty, jenže pak vyrovnal Roman Polák a 97 vteřin před koncem rozhodl Vladimír Svačina. Pardubický kouč Mojmír Trličík se tak ani napotřetí nedočkal bodového zisku.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204065-pardubice-nezvladly-zaver-utkani-a-podlehly-vitkovicim/)

Liberec – Litvínov 3:4

Hokejisté Liberce podlehli v severočeském derby Litvínovu 3:4. Bílí Tygři prohráli před svými fanoušky sedmý z devíti zápasů a nadále uzavírají tabulku soutěže, Verva naproti tomu vyhrála popáté za sebou.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204061-litvinov-bral-v-liberci-ktery-je-nadale-posledni/)

České Budějovice – Třinec 3:1

Hokejisté Českých Budějovic porazili Třinec 3:1. Jihočeši vyhráli čtvrtý z posledních šesti zápasů, vedení 3:0 si stihli zajistit díky trefám Martina Hanzala, Martina Podlešáka a Jiřího Šimánka již do 23. minuty.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204067-budejovice-potvrdily-formu-a-porazily-trinec/)

Kladno – Zlín 1:4

Hokejisté Kladna podlehli Zlínu 1:4. Středočeši prohráli již potřetí za sebou, hattrickem se o to nejvíce zasloužil teprve dvacetiletý útočník Antonín Honejsek, jemuž skvěle sekundoval výborným výkonem mezi tyčemi Jakub Sedláček. Hosté přijeli pouze se šesti obránci, ale od prvních minut potvrzovali, že jsou nejlepším týmem extraligy na hřištích soupeřů. Vycházeli ze zajištěné obrany a podnikali nebezpečné rychlé brejky.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204073-zlin-predvedl-kladnu-efektivitu-v-zakonceni-a-vyhral/)

Chomutov - Plzeň 2:3

Vedoucí Plzeň po dvou prohrách zabrala a porazila Chomutov na jeho ledě 3:2 po samostatných nájezdech. Za domácí se střelecky opět prosadil Yorick Treille, který ve dvou zápasech od svého příchodu zaznamenal dvě branky, ale dnešním hrdinou byl hostující Ondřej Kratěna, jenž vyrovnal na 2:2 a poté byl jediným úspěšným exekutorem nájezdů.

Report, sestřih a ohlasy (//sport/hokej/204074-plzen-se-v-chomutove-na-vyhru-nadrela-potrebovala-najezdy/)

TABULKA po 22. kole

 

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy