Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Derby ovládla Sparta, Třinec navýšil náskok

Praha Třinečtí hokejisté navýšili ve 31. kole extraligy náskok v čele tabulky na devět bodů. Cesta k výhře nad Libercem však nebyla lehká, Oceláři museli otáčet zápas a uspěli až v nájezdech. Pomohla jim i prohra druhého Litvínova, který doma nestačil na Brno. Sparta jasně ovládla derby, Vítkovice přehrály Zlín. Nedařilo se nováčkům, oba dostali po šesti brankách: Olomouc od Pardubic a Boleslav v Plzni. Nadále se nedaří Hradci, který prohrál v Karlových Varech.

Hokejisté Třince
zdroj: ČTK autor: Radek Petrášek

Sparta - Slavia 3:0

Favorit třetího pražského derby sezony byl jasný a předpoklady bezezbytku naplnil. Sparta se dostala do vedení hned v samém začátku utkání, kdy se dvakrát za sebou trefil Eminger. Slavia se do větších šancí nedokázala propracovat, zatímco domácí pohodlně kontrolovali vývoj zápasu. Holešovičtí definitivně stanovili výsledek ve 48. minutě, kdy zvýšil na konečných 3:0 Forman.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta - Slavia

Liberec - Třinec 3:4 SN

Hokejisté Třince zvítězili na ledě Liberce 4:3 po samostatných nájezdech, přestože prohrávali po druhé třetině 1:3. V rozstřelu se prosadil jako jediný až v šesté sérii Jakub Orsava a zařídil pátou výhru Ocelářů v řadě. Třinec tak vede tabulku před druhým Litvínovem už o devět bodů.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Liberec - Třinec

Litvínov - Brno 1:3

Hokejisté třetí Komety Brno vyhráli na ledě druhého Litvínova 3:1 a přiblížili se mu na rozdíl dvou bodů. Severočeši už ztrácejí na vedoucí Třinec devět bodů. Kometa rozhodla ve 25. minutě díky trefě Viléma Buriana, který rychle odpověděl na vyrovnání Filipa Pavlíka. V závěru ještě pojistil výsledek Jan Hruška.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Litvínov - Brno

Pardubice - Olomouc 6:2

Hokejisté Pardubic porazili Olomouc 6:2 a připravili nováčkovi čtvrtou porážku za sebou. Domácí o výhře rozhodli čtyřmi brankami do poloviny zápasu, z nichž jednu zařídila nová posila Jakub Čutta. Pardubický Petr Sýkora si připsal tři kanadské body za dvě branky a jednu asistenci.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Pardubice - Olomouc

Karlovy Vary - Hradec Králové 2:1

Hokejisté Karlových Varů zdolali ve 31. kole extraligy Hradec Králové 2:1 a potřetí za sebou doma naplno bodovali. Mountfield si naopak připsal sedmou porážku z posledních osmi zápasů. Všechny branky padly ve druhé třetině. Východočechy dostal do vedení Martin Pláněk a výsledek otočili Radim Bičánek a David Hruška.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Karlovy Vary - Hradec Králové

Plzeň - Mladá Boleslav 6:1

Hokejisté Plzně porazili Mladou Boleslav vysoko 6:1 a popáté za sebou vyhráli. Středočeši naopak prohráli posedmé za sebou. Po vyrovnané první třetině rozhodli domácí o své výhře díky dvěma využitým přesilovkám v prostřední dvacetiminutovce po trefách Ondřeje Kratěny a nové posily Maria Bližňáka. Třemi asistencemi se v dresu Indiánů blýskl obránce Jakub Jeřábek.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Plzeň - Mladá Boleslav

Vítkovice - Zlín 4:1

Vítkovičtí hokejisté v souboji dvou sousedů z chvostu extraligové tabulky v 31. kole nejvyšší soutěže porazili Zlín 4:1 a třemi body si výrazně polepšili v boji o první desítku. Zápas lépe rozehrál úřadující mistr, ale na Marušákův gól z druhé minuty soupeř odpověděl čtyřmi trefami. Dvě z nich zaznamenal Roman Szturc. Vítkovice po výměně trenérů a pod koučem Ladislavem Svozilem doma zabodovaly i v sedmém utkání za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Vítkovice - Zlín
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články