Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Colorado pokračuje pátou prohrou v černé sérii

New York - Zámořská NHL měla v pondělí na programu jen jeden duel. Utkali se v něm dva nejhorší týmy ligy. Hokejisté Colorada v něm podlehli na ledě New Yorku Islanders 2:4 a zaznamenali již pátou porážku v řadě. Asistenci u jednoho gólu Avalanche si připsal i český útočník Milan Hejduk. Zatímco za Colorado dvakrát skóroval zkušený Ryan Smyth, Islanders zachránili nečekaní střelci.

Na 1:0 se trefil Dean McAmmond ve svém teprve pátém zápase po příchodu z Ottawy. Hrdinou večera se stal domácí útočník Jesse Joensuu, který při svém debutu v NHL vstřelil důležitý gól na 2:1. Joensuu po nabitém programu v nižší AHL sehrál čtvrtý zápas ve čtyřech dnech a o svém povolání z farmy v Bridgeportu se dozvěděl pouhých osm hodin před úvodním vhazováním.

Třetí gól Islanders vsítil obránce Bruno Gervais, který skóroval poprvé po 161 zápasech. Gólový účet uzavřel Jeff Tambellini. Ukončil tak svou čtrnáctizápasovou brankovou dietu.

Hráči Colorada na Long Islandu ukončili sérii šesti zápasů na hřištích
soupeřů. První ve Washingtonu vyhráli 4:1, v dalších pěti duelech však už nezískali ani bod a klesli na poslední místo v tabulce Západní konference. "Myslím, že jsme po slibném začátku trošku vyrostli a byli si příliš jistí sami sebou. Měli bychom se podívat do zrcadla a zeptat se, jestli jsme při téhle venkovní šňůře ze sebe vydali opravdu maximum," zamířil s kritikou do vlastních řad Smyth.

Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články