Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
Panorama

Chytilovi jde příprava od ruky. Poznal to i Boston

Filip Chytil bodoval i ve třetím přípravném utkání před startem NHL. Pětadvacetiletý hokejista pomohl NY Rangers asistencí k výhře 5:2 nad Bostonem, za který poprvé nastoupili David Pastrňák a Pavel Zacha.

Filip Chytil se spoluhráči
zdroj: Reuters

Chytil má po třech zápasech přípravy výbornou bilanci 2+2. Čtvrtý bod rodák z Kroměříže přidal v osmé minutě zápasu s Bostonem, kdy se podílel v přesilové hře na úvodní trefě Adama Foxe.

Zacha s Pastrňákem naskočili v dresech s "áčkem" jako zástupci kapitána, první předsezonní duel jim ale nevyšel. Oba byli na ledě u tří inkasovaných branek, Bruins ve třetím utkání podruhé prohráli.

Podruhé v přípravě naskočil gólman Jakub Dobeš. Český mladík v barvách Montrealu navázal na vydařený start proti Philadelphii, ve kterém za půl zápasu neinkasoval. Proti Torontu odchytal celý duel, dostal jen dva góly a úspěšností zákroků přesáhl 94 procent, ale k výhře Canadiens nedotáhl. Na ledě rivala Montreal prohrál 1:2.

Sezona už začala i pro gólmana Anaheimu Lukáše Dostála. Mistr světa z Prahy odchytal první polovinu duelu se San Jose a inkasoval v ní jednu branku z 14 střel. Ducks podlehli Sharks 2:3 v prodloužení.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články